14
me
'20
Er wonen weer 150 kabouters in het Kabouterdorp van de AWD bij De Zilk. (feestelijke heropening afgelast)
Geschreven door Kabouterdorp De Zilk
Foto's Redactie BON

Er wonen weer 150 kabouters in het Kabouterdorp van de AWD bij De Zilk. (feestelijke heropening afgelast)

Lieve jongens, meisjes, pappa’s, mama’s, opa’s, oma’s, ooms, tante’s ect... Bij deze een belangrijke mededeling! De geplande heropening van het Kabouterdorp in de Amsterdamse Waterleidingduinen ingang De Zilk, die we hadden staan voor zondag 7 juni, kunnen we niet door laten gaan en zal er ook geen alternatieve datum komen! Na goed en meerdere malen overleg met Amsterdamse Waterleidingduinen hebben we de knoop hierin doorgehakt...

Natuurlijk betreuren we dit maar we willen gezien de omstandigheden waarin we op dit moment leven geen enkel risico nemen voor wie dan ook. Natuurlijk is én blijft ons Kabouterdorp voor iedereen toegankelijk en zullen we waken over de al weer 150 inwonertjes en hun huisjes. Dank nog aan Meerlanden voor de hulp bij het opruimen van restanten van het oude dorp.

We hopen op jullie begrip en beloven jullie dat we óók de Facebookpagina van het Kabouterdorp in leven zullen houden en hierop continue leuke berichtjes, foto’s, kleurplaten, knutsel dingetjes enz zullen plaatsen... Voor nu wensen we iedereen natuurlijk alle gezondheid toe en hopen dat alles snel achter de rug is.

Foto's Thomas Okhuysen en Tim Langeveld.