Datum: 18-01-2022 - 17:25
11
me
'20
Zwembad De Schelft vanaf 13 mei weer open voor banenzwemmen en zwemles Zep & Sop in Noordwijkerhout. (zie rooster)
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

Zwembad De Schelft vanaf 13 mei weer open voor banenzwemmen en zwemles Zep & Sop. (zie rooster)

Woensdag 13 mei openen wij onze deuren van het zwembad Optisport de Schelft. Wij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest het zwembad via de richtlijnen van het RIVM en protocol van de zwembadbranche in te richten. Dit is ons gelukt en hierdoor willen wij om de veiligheid te waarborgen gefaseerd open gaan. In het rooster staat momenteel banenzwemmen en zwemles Zed & Sop A, B en C...

Banenzwemmen:
Het is verplicht om voor alle activiteiten jezelf aan te melden. Aanmelden kan telefonisch 0252-376241 elke dag tussen 08.00-12.00 uur. Het banenzwemmen is per tijdslot van 55 minuten ingedeeld.

Zwemles Zed & Sop regulier A, B en C:
Alle zwemlesouders zullen per mail geïnformeerd worden over de zwemlessen. Telefonisch wordt ook iedereen benaderd om een lesmoment in te plannen.

Wij zijn heel erg blij dat wij onze gasten weer mogen ontvangen. Met zijn allen kunnen wij hier een succes van maken en zullen wij langzaam verder uit kunnen breiden in onze programmering. Het Corona rooster kan dan ook wekelijks veranderen. Wij zullen u hier natuurlijk over informeren.

Tot snel. Zwembad Optisport de Schelft

Foto BON