Datum: 25-05-2020 - 18:37
    
12
me
'20
Voortgang herinrichting Sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout. (update mei > grond en drone-foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Voortgang herinrichting Sportpark De Boekhorst. (update mei > grond en drone-foto's)

De planning van de werkzaamheden op Sportpark De Boekhorst is wat naar voren geschoven door het besluit op 31 maart 2020 van de KNVB, dat er dit voetbalseizoen geen amateurwedstrijden meer plaatsvinden als gevolg van de coronacrisis. Door dit besluit heeft VVSB begin april groen licht gegeven voor het eerder verschuiven van de natuurgrasvelden (5 en 6), deze werkzaamheden vinden nu plaats. Het gras krijgt hierdoor alle tijd...

om op sterkte te komen voor het competitieseizoen 2020/2021. Doordat de natuurgrasvelden eerder verschuiven, kan ook het fiets/looppad langs De Zanderij nog dit jaar worden aangelegd. De Zanderij is de weg die de Herenweg met de Langevelderweg verbindt en de toegangsweg is naar Landgoed in den Houte.

Bouw clubgebouw VVSB en Northa.
De Bartengroep heeft van de gemeente opdracht gekregen om het nieuwe clubgebouw te bouwen. Waarschijnlijk begint De Bartengroep uiterlijk begin juni met de bouw. Waarschijnlijk, omdat men rekening moeten houden met de huidige coronacrisis. De bouw is alleen mogelijk als de rijksoverheid geen extra maatregelen hoeft te nemen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Klik hier voor de nieuwsbrief van maart 2020.

Mei 2020: grond-foto's BON en drone-foto's Chris Koomen.