Datum: 30-03-2023 - 15:43
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

09
me
'20
Yes, vanaf 11 mei mogen wij u weer van dienst zijn. U bent van harte welkom in Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Yes, vanaf 11 mei mogen wij u weer van dienst zijn. U bent van harte welkom!

Vanaf maandag 11 mei kunnen we volgens de Nederlandse regering elkaar weer iets meer ruimte geven en tegelijkertijd daarbij het coronavirus onder controle houden. De komende maanden kan er, als het goed gaat, stap voor stap nog meer ruimte komen. Ons gedrag bepaalt hoe dat gaat. Per 1 mei werd het bestaande verbod op recreatief nachtverblijf (campings, bungalowparken, strandhuisjes, hotels en Bed & Breakfast) door de Veiligheidsregio al opgeheven...

en mogen zij onder bepaalde voorwaarden sindsdien weer gasten ontvangen. Ook de fysiotherapeuten mochten onlangs ook al weer aan de slag. We hopen u voor eind mei te kunnen melden dat o.a. de horeca ook haar deuren weer mag openen, tot dan kunt eten afhalen of thuis laten bezorgen, klik hier.

Premier Rutte gaf 7 mei in een persconferentie aan dat per 11 mei weer een aantal maatregelen weer versoepeld gaan worden en per branche zullen daar natuurlijk voorwaarden aan verbonden zijn. Het basisonderwijs gaat weer van start en daarmee ook de kinderopvang. Bibliotheken mogen weer open zijn en ook de contactberoepen mogen weer aan het werk. Klik hier voor de stap-voor-stap kaart van de Rijksoverheid.

Een flink aantal adverteerders van Blik Op Noordwijkerhout mogen maandag 11 mei weer doen waar ze goed in zijn en u van dienst zijn. Let wel goed op welke veiligheidsvoorwaarden er specifiek aan verbonden zijn per branche. Klik op het logo of link voor meer informatie.

Yes!! Vanaf 11 mei weer open. Om alles goed en veilig te laten verlopen, staat de telefoonlijn voor u open. Wilt u op onze terugbellijst? Laat uw naam en telefoonnr achter op ons antwoordapparaat en maandag staan wij weer voor u paraat. Ons telefoonnummer is: 0252-377348. Liefs,  Het Team van Kapsalon Voluum.

Beste klanten, vanaf 11 mei is Kapper Jos Willemse weer geopend en bent u van harte welkom! Zaterdag 9 mei ben ik vanaf 8.30 tot 12.30u aanwezig en geopend voor afspraken, u kunt ook bellen 0252-373313. Ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeld dan uw naam en telefoonnummer, dan bel ik u z.s.m. terug. Op dit moment zijn de wachttijden (veel) langer dan u van ons gewend bent en vragen wij om uw begrip en geduld.

Vanaf 11 mei mogen alle zwembaden weer open. Zwembad Optisport De Schelft is ontzettend blij dat we jullie weer mogen ontvangen. Uiteraard hebben wij de tijd nodig om enkele voorbereidingen te treffen zodat we jullie veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen ontvangen. Houd daarom onze website en social media in de gaten voor de laatste updates over de heropening van onze locatie. (niet de sportschool)
Ook de sporters bij Action4Vitality van Joke van der Heijden en haar team, mogen weer aan de sportieve slag, voor meer informatie klik hier.

Vanaf 11 mei is de golfbaan van Landgoed Tespelduyn weer open. Boek nu een starttijd via, klik hier. Zoals wij eerder lieten weten zijn er veel paden aangepast en vernieuwd. Voor meer informatie klik hier.

Ook Rijschool Halvemaan heeft groen licht gekregen en mogen 11 mei weer gaan lesgeven. De aankomende dagen zullen de instructeurs contact opnemen met hun leerlingen. Wel moeten we ons houden aan de bekende maatregelen, klik hier voor meer info. Wij hebben er weer zin in! Tot snel.
Hoe blij....héél blij! De noodopvang heb ik met liefde gedaan maar nu de reguliere gastouderopvang weer opengaat mét inachtneming van de corona-regels ben ik superblij dat ik mijn gastkinderen na de meivakantie op 11 mei weer mag opvangen...kan niet wachten. Gr. Engeltjes & Bengeltjes
En dan gaan we als Kinderopvang De Palmboom in De Zilk vanaf 11 mei weer volledig open! Wat spannend zeg voor alle kindjes en ouders. We hebben er ongelofelijk veel zin in om alle kindjes weer te zien.
Vanaf 11 mei zijn alle kinderen weer van harte welkom op onze kinderdagverblijf en bso van Smallsteps Duinrakkers. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Want wat hebben we de kinderen de afgelopen tijd gemist! We staan dan ook te popelen om allemaal weer aan de slag te gaan. Klik hier voor meer info.
Kringloopwinkel Noordwijkerhout liet op 6 april uit veiligheidsoverwegingen de deuren tot nader order te sluiten. Nu op 11 mei een flink aantal branches de deuren weer openen doet Kringloopwinkel Noordwijkerhout dat ook weer. (Kringloopwinkel Noordwijk nog niet)