Datum: 25-05-2020 - 18:55
    
06
me
'20
Gratis kussen-actie van 'Bouckaert Slaapcomfort' een groot succes, actie verlengd t/m 12 mei 'Dag van de Zorg' in Noordwijkerhout.
Geschreven door Bouckaert Slaapcomfort

Gratis kussen-actie van 'Bouckaert Slaapcomfort' een groot succes, actie verlengd t/m 12 mei 'Dag van de Zorg'.

Rob en Miriam Bouckaert van Bouckaert Slaapcomfort, gevestigd op de Smederij 2 op Gravendam in Noordwijkerhout, vinden dat iedereen een goede nachtrust verdient. Vooral in deze coronatijd geldt dat volgens Rob en Miriam en zeker voor het personeel die in de zorg werkt. Daarom hebben ze een hele mooie actie voor deze hard werkende zorgmedewerkers in de verpleging, zij mogen gratis een anti-allergisch...

hoofdkussen t.w.v. € 39,95 komen ophalen in de winkel van Bouckaert Slaapcomfort. De actie is 1 mei begonnen en nu al een razend succes. Afgelopen zaterdag eind van de dag waren ze door hun grote voorraad heen en dus hebben ze met spoed een nieuwe lading kussens besteld. Volg hun Sociale Media om te kijken wanneer de kussens weer binnen zijn.

Vanwege de enthousiaste en blije reacties hebben Rob en Miriam besloten de actie door te zetten t/m 12 mei, de Dag van de Zorg. Er zijn wel voorwaarden aan de actie gekoppeld, de verplegers en verpleegsters moeten wel zelf het hoofdkussen komen ophalen (dus dat mag niet iemand anders voor ze doen). Maar ook kunnen aantonen (d.m.v. een pasje) dat ze in de zorg werken.

Foto's Corine Zijerveld.