Datum: 25-05-2020 - 20:25
    
04
me
'20
Voedselbank Noordwijk/Noordwijkerhout bedankt alle gulle gevers.
Geschreven door Voedselbank Noordwijk/Noordwijkerhout

Voedselbank Noordwijk/Noordwijkerhout bedankt alle gulle gevers.

Voedselbank Noordwijk/Noordwijkerhout is en blijft nog steeds open. De vrijwilligers zetten zich iedere week weer in om de cliënten die het zo nodig hebben te voorzien van een voedselpakket. De laatste weken sinds de uitbraak van het Corona virus hebben we houdbare en verse producten gekregen van de horeca, particulieren, kerken en bedrijven. Zeker dient vermeld te worden dat wij vele giften hebben mogen ontvangen. Hartverwarmend is het dat er...

op deze manieren aan de Voedselbank wordt gedacht. Nog steeds kunt u vooral houdbare producten zoals oploskoffie, koffiepads, potten of blikken groente, soep of fruit, olie en rijst doneren.

U kunt het op de donderdagen brengen, want dan zijn we open, in Noordwijk van 10.00 -12.00 uur en in Noordwijkerhout van 13.00-15.00 uur. Informatie kunt u vinden op Facebook of op de website en voor vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 06-42689081. 

Het bestuur dankt u allen voor het meeleven en voor de vele donaties aan de Voedselbank. Wij en uiteraard de cliënten zijn er erg blij mee.