Datum: 04-06-2020 - 09:36
03
me
'20
Oranjevereniging Noordwijkerhout met het programma voor 4 en 5 mei.
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout

Hang de 5 mei raamposter op en de 10 mooiste creaties winnen een prijs.

75 jaar Vrijheid. De Oranjevereniging Noordwijkerhout heeft helaas, i.v.m. het coronavirus het programma voor 5 mei afgelast. Toch kunnen wij met zijn allen wel laten zien, dat wij onze vrijheid waarderen. Dat kunnen we doen door de Nederlandse driekleur, zonder wimpel, op 5 mei, van zonsopgang tot zonsondergang, in top te hangen. Want leven in vrijheid is niet vanzelfsprekend. Tevens vragen wij u om de poster te downloaden en op uw raam te plakken...

Met deze poster voor het raam willen wij de eenheid benadrukken die nodig is om onze vrijheid te bewaken. Er zijn twee versies. De kleurenversie die u zo op kunt hangen en een ruwe versie. Ben je creatief met kleurpotloden, stiften, bloemen, papier, verf, kralen of wat dan ook, leef je uit! Maak een foto van jezelf en je creatie en stuur die op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld je naam, adres en je leeftijdscategorie, 0 – 12 jaar – 13 – 18 jaar of 18+.

Indien je je raam nog mooier versierd en misschien ook nog je tuin of balkon dan zijn er nog extra prijzen te verdienen. Maak ook hier een foto of filmpje van en stuur die, vóór 5 mei 18.00 uur, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld ook hier je naam en adres.

Voor de mooiste creaties zijn er maar liefst 10 prijzen te verdelen. Met het inzenden van foto’s of filmpjes geeft u toestemming om deze te gebruiken.

Hier kunt u de kant en klare versie of de contour versie om zelf te versieren downloaden.

Raamposter 75 jaar bevrijding

* Raamposter 75 jaar bevrijding contour

Foto's PR.