02
me
'20
Fotograaf Richard Smit 'Raamshoots in coronatijd' van Noordwijkerhouters.
Geschreven door Redactie BON

Fotograaf Richard Smit 'Raamshoots in coronatijd' van Noordwijkerhouters.

De coronacrisis zorgt voor veel spontane en mooie initiatieven en dat heeft u al eerder kunnen lezen hier op BON. Zo kwam ook het initiatief van fotograaf Richard Smit, geboren in Noordwijkerhout en nu woonachtig in Voorhout, ons onder ogen. Via zijn sociale media deed hij eind maart een oproep voor mensen die zich, alleen of met hun gezin, wilden laten fotograferen voor een 'raamshoot' vanuit hun huis achter de ramen. Richard kreeg daar veel reacties op en...

plaatste deze foto's, met toestemming, in de serie 'Nederland in intelligente lockdown' op zijn pagina van Facebook en Instagram. Richard: "Voor deze 'lockdown serie' mocht ik ook oudere mensen fotograferen, door hun leeftijd hebben ze veel meegemaakt, allen houden ze vol en blijven positief ondanks minder bezoek en de beperkende maatregelen, klagen doen ze niet en dat is te zien".

Richard heeft zo een flink aantal mensen uit de Bollenstreek prachtig op de gevoelige plaat vastgelegd en natuurlijk ook inwoners vanuit ons eigen Noordwijkerhout. U kunt de foto's van deze Noordwijkerhouters hier op BON bekijken, de andere foto's van Richard uit de streek kunt op zijn Instagram bekijken, klik hier.

Heeft u ook leuke foto's met als thema 'Raamshoots in coronatijd' en wilt u ze delen met de rest van Noordwijkerhout, dat kunt u ze mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..