Datum: 06-08-2020 - 17:23
28
apr
'20
Prijswinnaars bekend K(W)oningsdag: 'Nationale Toost' in Noordwijkerhout. (foto's+filmpjes)
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout

Prijswinnaars bekend K(W)oningsdag: 'Nationale Toost'. (foto's+filmpjes)

Oranjevereniging Noordwijkerhout heeft gisteren voor een waardige, veilige alternatieve invulling van Koningsdag 2020 gezorgd. In samenwerking met de Bond van Oranjeverenigingen had men o.a. een feestelijke vlagvertoon, een leuke kleurwedstrijd voor de kinderen en voor de grote mensen was er een Koningspuzzel, klik hier voor de uitslagen met foto's. In deze moeilijke tijd, waar het nieuws vrijwel louter bestaat uit akelige berichten, is het vooral óók belangrijk...

positieve elementen te benoemen en samen mooie momenten te creëren. Omzien naar elkaar. Niemand eenzaam, omdat we samen inderdaad het ‘eenzaamheidsvirus’ kunnen bestrijden. Daarom werd de 'Nationale Toost' op Koningsdag-Woningsdag om 16.00 uur, in heel Nederland tegelijkertijd uitgebracht door iedereen … op de gezondheid van iedereen. 

De Oranjevereniging Noordwijkerhout was daarbij benieuwd naar jullie 'Toost-moment' en vroeg om de 'Toost' in huis, op het balkon, dakterras of in je voor- of achtertuin op foto of film vast te leggen en deze door te mailen. De leukste inzendingen zijn beloond met een cadeaubon en de foto's en filmpjes zijn ook voor de eeuwige roem op de website van de Oranjevereniging en hier op de nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout geplaatst.

Winnaars 'Nationale Toost':

Filmpjes:
* Bart van der Voorn (klik hier voor het filmpje)

* Dick en Petra Witteman (klik hier voor het filmpje)

* Jos en Mayke (klik hier voor het filmpje)

* Noor van Hateren (klik hier voor het filmpje)

Foto's in de fotogalerij:
* Buren Vergilius
* Fam. Duivenvoorden
* Fam. Schilder
* Carla Zuidhoek
* Miles
* Marloes van Saase

Foto's en filmpjes PR.