Datum: 04-06-2020 - 11:02
27
apr
'20
Doe vandaag om 16.00 uur mee met de Nationale Toost en win een cadeaubon en eeuwige roem op BON in Noordwijkerhout.
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout

Doe vandaag om 16.00 uur mee met de Nationale Toost en win een cadeaubon en eeuwige roem op BON.

Oranjevereniging Noordwijkerhout is op zoek gegaan naar een waardige, veilige alternatieve invulling voor Koningsdag 2020. Een Koningsdag welke in het teken zal staan van saamhorigheid. In samenwerking met de landelijke Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen hebben we een leuk programma voor vandaag voor u samengesteld, klik hier voor het programma. Eén van de onderdelen is vanmiddag om 16.00 uur, 'de Nationale Toost'.... 

In deze moeilijke tijd, waar het nieuws vrijwel louter bestaat uit akelige berichten, is het vooral óók belangrijk positieve elementen te benoemen en samen mooie momenten te creëren. Omzien naar elkaar. Niemand eenzaam, omdat we samen inderdaad het ‘eenzaamheidsvirus’ kunnen bestrijden.

Daarom wordt de Nationale Toost, op Koningsdag-Woningsdag, in heel Nederland tegelijkertijd uitgebracht door iedereen … op de gezondheid van iedereen. In huis, op het balkon of dakterras, in je voor- of achtertuin, het maakt niet uit … schenk in en hef het glas!

De Oranjevereniging Noordwijkerhout is benieuwd naar jullie 'toost-moment'. Maak een foto of filmpje en mail die naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De leukste inzendingen worden op onze site van de Oranjevereniging en op nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout geplaatst.

Onder de leukste inzendingen worden 5 cadeaubonnen van Santhe Dranken verloot en ook nog eens eeuwige roem op BON. Met het inzenden van foto's of filmpjes geeft u toestemming om deze te gebruiken. Voor meer informatie gaan naar www.ovnwh.nl. Wij zeggen alvast proost op de toost!