Datum: 04-06-2020 - 09:13
26
apr
'20
All American Bowling opent 18 holes midgetgolfbaan in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Nieuwe achttien-holes midgetgolfbaan bij All American Bowling is klaar voor de start. (foto's)

Helaas laat de coronacrisis op dit moment het nog niet toe om er lekker op uit gaan en zijn de horecagelegenheden nog gesloten. Toch bereiden de horecaondernemers zich voor, de tijd dat men u weer mag ontvangen, om u straks gastvrij en veilig te kunnen bedienen. Eerder melden we u hier op BON al dat All American Bowling de plannen had om dit voorjaar, een achttien-holes midgetgolfbaan met een gezellig terras te realiseren. Afgelopen week...

is deze prachtige nieuwe sportieve attractie aangelegd. Eigenaar Henk Oosterhuis en zijn personeel van All American Bowling hopen u, zodra dat het weer mogelijk is, te mogen ontvangen in het bekende bowlingcentrum met restaurant en nu dus ook met een achttien-holes midgetgolfbaan, zonnig terras en een Ice-Cream Truck. Op deze achttien-holes midgetgolfbaan kunt u met het hele gezin genieten van dit populaire spel.

Henk Oosterhuis: "Wij hopen zo snel mogelijk weer voor u open te kunnen gaan, dan uiteraard met de corona-maatregelen vastgesteld door het RIVM. De NVB Nederlandse Vereniging van Bowlingeigenaren heeft een protocol opgesteld die door de KHN zal worden gepresenteerd aan de betreffende rijksinstanties. De verschillende maatregelen die wij als horecagelegenheid, als we weer open mogen, gaan toepassen zijn o.a.

- Alle 8 banen zijn onderling afgescheiden met doorzichtige wanden.

- De drankjes en hapjes kunnen d.m.v. een tabletmenukaart worden besteld.

- Tussen de bowling-uren worden de bowlingballen en zitjes ontsmet.

- In het restaurant wordt rekening gehouden met 1.5 meter afstand en wordt er gebruik gemaakt van tussenwanden en bijzettafels waar de drankjes op worden geserveerd.

- De dames- en herentoiletten is maximaal door één persoon per keer te gebruiken en is voorzien van desinfectie voor het handen wassen.

- In de lounge is een looprichting aangegeven en zijn er 2 punten waar je de handen kan desinfecteren.

- Uiteraard zijn de nieuwe huisregels inzake Corona maatregelen duidelijk en op meerdere plaatsen zichtbaar.

Totaalbeleving bij All American Bowling.
Hecht u tijdens een uitje veel waarde aan de totale beleving? Dan is een bezoek aan All American Bowling & Minigolf absoluut de moeite waard. Op de bowlingbaan geniet u van prachtige videobeelden, muziek en spetterende lichteffecten. Bij het bowlingcentrum dat zich bevindt in het Flamingo`s Partycenter bent u het hele jaar door welkom.

De fonkelnieuwe minigolfbaan biedt tijdens de lente- en zomermaanden bruisende recreatiemogelijkheden. Ook hier doet de sfeer de USA absoluut eer aan. De midgetgolfbanen zijn aangelegd op speciaal kunstgras. Hierop zijn bouwsels en hindernissen gerealiseerd. Daardoor komt u voor allerlei verrassingen te staan wat de baan voor zowel volwassenen als kinderen leuk en uitdagend maakt.

Aangenaam toeven
Op het terras van All American Minigolf is het aangenaam toeven. Vanuit de speciale All American Ice-Cream Truck worden lekkernijen in stijl geserveerd. U kunt proosten met verfrissende drankjes en smullen van verkoelende milkshakes, slush puppies en softijsjes met wel 25 verschillende toppings. Natuurlijk mogen All American Burgers en Texas Spareribs niet op het menu ontbreken.

Ook ’s avonds vindt u op het terras een en al sfeer. De tuin is aangekleed met gekleurde verlichting en op de achtergrond speelt gezellige Zuid-Amerikaanse muziek. Dit is het perfecte decor voor Midsummer Night Moonlight Minigolf. Een ideale activiteit tijdens zwoele zomeravonden.

Ruime openingstijden
All American Bowling & Minigolf heeft ruime openingstijden wanneer de mogelijkheid daar straks weer voor is. Tijdens de schoolvakanties en in juni t/m augustus is de minigolf de hele week geopend vanaf 11.00 uur. De reguliere openingstijden zijn di. t/m do. v.a. 12:00 uur en het weekend vanaf 11:00 uur.

De entree voor kinderen tot twaalf jaar bedraagt € 5,50 en volwassenen betalen € 6,50. Op de website van All American Bowling & Minigolf vindt u leuke deals in combinatie met Magic Bowling, hapjes, drankjes, burgers en plategrillen.

Foto's BON.