Datum: 26-09-2023 - 18:08
25
apr
'20
Online Lees Pop-up ‘Het vogelhuis’. Doe jij mee? in Noordwijkerhout.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek/Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Online Lees Pop-up ‘Het vogelhuis’. Doe jij mee?

Praat jij graag met anderen over boeken? En wil je dat ook online doen? Doe dan mee met de online lees pop-up van de Bibliotheek Bollenstreek. Op vrijdag 15 mei van 11.00 tot 12.00 uur organiseert de bibliotheek een online lees pop-up over ‘Het vogelhuis’ van Eva Meijer. Deze roman gaat over het leven van Len Howard (1894-1973), een Britse vrouw die een aantal internationale bestsellers schreef over het gedrag van vogels. Eva Meijer combineert feiten (over de vogels)...

en fictie (over Len’s leven) tot een boeiend verhaal. Onder leiding van collectiespecialist Dorine Meijer van de Bibliotheek Bollenstreek wordt er over het boek gepraat, leeservaringen gedeeld en meningen uitgewisseld. We gebruiken hiervoor het programma Teams van Microsoft. Hiervoor is geen account nodig. Er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers, dus meld je snel aan.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding ontvangen deelnemers instructies over hoe je via Teams kunt deelnemen. Deelname is gratis.

Het boek is digitaal te lezen via de online Bibliotheek www.onlinebibliotheek.nl. Meer informatie is te vinden op de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Foto PR.