Datum: 14-07-2020 - 17:40
24
apr
'20
Ook muziekfestival Loungefest definitief afgelast, organisatie moet even dubbel doorbijten in Noordwijkerhout en de Bollenstreek. (filmpje)
Geschreven door Loungefest

Ook muziekfestival Loungefest definitief afgelast, organisatie moet even dubbel doorbijten. (filmpje)

Na de bittere pil van 21 april waarbij het Loungefest 2020 in verband met de coronacrisis definitief afgelast werd, kregen wij als organisatoren nog wat extra voor onze kiezen. Als Loungefest dit jaar niet door zou gaan hadden wij namelijk beloofd onze schoen op te eten, hierbij het bewijs. Zie het filmpje onderaan dit nieuwsitem. Besides all the craziness on a sticky, het niet doorgaan is helaas wel werkelijkheid geworden. Als organisatie balen wij....

hier enorm van echter staat zoals wij al eerder gecommuniceerd hebben de gezondheid van de medemens op dit moment op nummer 1.

Als organisatie hebben wij besloten het volledige bedrag terug te storten voor bezoekers die een kaart hebben gekocht voor de editie op 17 en 18 juli 2020. De kaarten zijn in dit geval niet meer geldig voor de editie van 2021. Jullie zijn hier inmiddels over geïnformeerd. Wel willen wij alle bezoekers die ondanks de crisis een kaart hebben gekocht bedanken voor de steun.

Wees verder niet getreurd, volgend jaar proberen wij het gewoon weer opnieuw. Voor nu wensen wij alle partners en leveranciers waar we mee samen werken heel veel sterkte in de komende periode. Hetzelfde gaat op voor al onze vrijwilligers en bezoekers die zich altijd eindeloos inzetten om Loungefest te maken wat het is, volgend jaar telt ook maar 1 tekst en dat is Oost West, Loungefest!

Hoogachtend,

Uwe Loungefest Kokkerhout

Filmpje Loungefest. Foto's BON zaterdag editie 2019.