Datum: 04-06-2020 - 08:47
23
apr
'20
Koningsdag wordt Woningsdag…in Noordwijkerhout.
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout

Lever de Koningsdag-Woningsdag kleurplaat en koningspuzzel in vóór 26 april en maak kans op een leuke prijs.

Oranjevereniging Noordwijkerhout is op zoek gegaan naar een waardige, veilige alternatieve invulling voor Koningsdag 2020. Een Koningsdag welke in het teken zal staan van saamhorigheid. In samenwerking met de landelijke Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen hebben heeft men o.a. een leuke kleurwedstrijd voor de kinderen en voor de grote mensen is er een Koningspuzzel (woordzoeker). Maar let op....

beide moeten vóór 26 april ingeleverd worden om in aanmerking te komen voor leuke prijzen.

Kleurwedstrijd
Voor kinderen tot en met groep 8 heeft Nelleke v.d. Weiden een kleurplaat gemaakt. Op www.ovnwh.nl kun je de kleurplaat downloaden. Kleur hem mooi, scan hem in of maak er een foto van en stuur hem naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - vóór 26 april. Wie weet is de mooiste kleurplaat van jou en win je een prijs. Vergeet niet je naam, adres en groep in te vullen. Als mailen niet lukt mag je hem, tijdens openingstijden, in de speciale bus doen aan de voorzijde van de Gebra aan de Dorpsstraat 18.

Let op! Er is nog een prijs te verdienen. Zorg dat je leuk verkleed bent en maak een foto van jezelf samen mét je kleurplaat en stuur die ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld ook hier je naam, adres en groep. De kleurplaten en selfies worden beoordeeld naar leeftijd / groep. De winnaars ontvangen op 27 april een tegoedbon van Top 1 Toys (Suzanne's Feestshop) in hun brievenbus.

Koningspuzzel/woordzoeker
De Oranjevereniging heeft voor deze speciale Koningsdag een Koningspuzzel gemaakt. De woordzoeker is op www.ovnwh.nl te downloaden. Als u de oplossing gevonden heeft kunt u hem vóór 26 april naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mailen. Als mailen niet lukt mag u hem, tijdens openingstijden, in de speciale bus doen aan de voorzijde van de Gebra aan de Dorpsstraat 18. Vergeet niet uw naam en adres te vermelden. Onder de juiste inzendingen verloten wij 5 drogist-bonnen die op 27 april bij de winnaars in de brievenbus valt.

Klik hier voor het volledige programma op Konings/Woningsdag.