19
apr
'20
Bibliotheek Bollenstreek: Hulp bij het invullen van de belastingaangifte.
Geschreven door Bibliotheek Noordwijkerhout

Bibliotheek Bollenstreek: Exclusieve webinar met geluksprofessor Patrick van Hees.

Tijdens de coronacrisis is het niet mogelijk om een lezing te houden in de Bibliotheek of Boekhandel. Daarom organiseren Bibliotheek Bollenstreek / Volksuniversiteit Oegstgeest en de Rijnlandse Boekhandel op donderdag 23 april om 20:00 een webinar, een seminar op het web. Deze webinar is live, dus er is een mogelijkheid tot het stellen van vragen. Onder de titel “Geluk in tijden van corona“ geeft geluksprofessor Patrick van Hees een boeiende lezing van ongeveer anderhalf uur over geluk...

Dit naar aanleiding van het verschijnen van zijn nieuwste boek: de Cambridge Happiness-profiler. In dit boek vertelt Patrick onder ander over de door hem ontwikkelde CHAP test, een instrument waarmee geluk meetbaar wordt. Ontdek je persoonlijke geluksprofiel en kom erachter wat jou echt gelukkig maakt, ook in deze bijzondere tijden.

Voor maar € 2.50 kun je deelnemen aan dit seminar. Opgeven kan via de website www.bibliotheekbollenstreek.nl, in de Rijnlandse boekhandel of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Let bij de aanmelding goed op dat er een juist e-mailadres doorgegeven wordt, op dit e-mailadres ontvang je de link naar de webinar die 15 minuten voor aanvang actief wordt.

Uiteraard verkoopt de Rijnlandse Boekhandel het nieuwste boek en alle daarvoor verschenen boeken van Patrick van Hees zowel in de winkel als online.