Datum: 02-10-2023 - 00:27
17
apr
'20
Gemeenteberichten Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk op Blik Op Noordwijkerhout.
Geschreven door Gemeente Noordwijk
Foto's Redactie BON

Voucher van € 70,- voor 2.300 huishoudens gemeente Noordwijk voor aanschaf energiebesparende artikelen.

De gemeente Noordwijk heeft een substantiële subsidie van het rijk ontvangen om een serie van activiteiten rondom de reductie van energieverbruik bij particuliere woningen te stimuleren. Eén van die activiteiten betreft het verstrekken van vouchers voor kleinschalige aanpassingen in de woning of het inwinnen van professioneel advies. Het gaat om vouchers met een bedrag van 70 euro. Die worden in de loop van het jaar 2020 verzonden....

De vouchers zijn te besteden bij bouwmarkten en lokale winkeliers. De voucher kan gebruikt worden voor het kopen van energiebesparende artikelen. Denk bijvoorbeeld aan radiatorfolie, tochtstrips, een slimme thermostaat of een brievenbusborstel. Het gaat om kleine aanpassingen die makkelijk en snel kunnen worden toegepast.

De oproep is doe mee. Voor het klimaat en je portemonnee. In totaal worden 6100 grondgebonden woningen in de gemeente Noordwijk aangeschreven (eigenaren van appartementen vallen buiten de actie). In totaal kunnen 2.300 huishoudens gebruik maken van de voucher.