17
apr
'20
CJG organiseert webinar: Omgaan met spanningen binnen het gezin tijdens de coronacrisis.
Geschreven door Centrum voor Jeugd en Gezin Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

CJG organiseert webinar: Omgaan met spanningen binnen het gezin tijdens de coronacrisis.

Op 28 april 2020 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin i.s.m. Tischa Neve een gratis webinar voor ouders van kinderen van 2-12 jaar over hoe om gaan met spanningen binnen het gezin. Het is een pittige tijd deze coronacrisis. Voor ons allemaal heeft het een grote invloed op het gezinsleven, zeker nu het al zoveel weken duurt. Bij de een zijn de gevolgen en spanningen groter dan bij de ander, maar hoe dan ook zorgt deze periode...

ongetwijfeld voor veranderingen, onrust, spanning, verveling en emoties. En dat valt niet altijd mee binnen je gezin. Hoe ga je om met ruzies tussen je kinderen en conflicten tussen jou en je kind? Hoe lukt het om kinderen te laten meewerken en strijd te voorkomen? Deel je je eigen zorgen wel of niet en hoe kom je de tijd waarin we thuis op elkaars lip zitten zo goed mogelijk door?

In dit webinar (een online lezing die je thuis vanachter je computer volgt) neemt kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve je mee langs deze onderwerpen en geeft je handige tips die je direct kunt toepassen.

Dit webinar vindt plaats op dinsdag 28 april 2020 van 20.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar kan via www.cjgcursus.nl. Er zijn een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk. Na het webinar is deze een maand terug te kijken, ook zonder aanmelding.