Datum: 06-06-2023 - 11:20
19
apr
'20
Bibliotheek Koffie+: Online workshop smartphone-fotografie.
Geschreven door Bibliotheek Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Bibliotheek Koffie+: Online workshop smartphone-fotografie.

Voor de Koffie+ van de bibliotheek in Noordwijkerhout verzorgt Rob Turk op 30 april 2020 van 10.30-11.30 uur online de workshop Smartphone fotografie. Leer de mogelijkheden van je smartphone optimaal te benutten. Er worden steeds meer foto’s gemaakt met de smartphone. Hij is klein, je hebt hem altijd bij je en ze worden steeds beter om mooie foto’s mee te maken. Mooie foto’s maak je onder andere door compositietechnieken goed te gebruiken en door te werken met de nieuwste foto-Apps...

Je leert er meer over tijdens deze online workshop die geschikt is voor iedereen met een iOS of Android telefoon. Rob Turk is professioneel fotograaf. Hij verzorgt reportages voor bedrijven en consumenten. Sinds de opmars van de smartphone is hij zeer geïnteresseerd in het fotograferen met een smartphone én het bewerken van deze beelden met verschillende App’s.

De smartphone is niet meer weg te denken en hij verzorgt sinds een paar jaar workshops smartphone fotografie. Speciaal hiervoor heeft hij de website www.smartphone-fotografie.nl naast zijn www.foto-workshop.nl ontwikkeld. De cursus wordt online gegeven. Aanmelden voor de workshop kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Na aanmelding ontvang je binnen enkele dagen meer informatie over het online meedoen. Deelname is gratis. Online Koffie+ Een gezellige koffieochtend, bedoeld om elkaar (online) te ontmoeten gekoppeld aan een thema, workshop of andere activiteiten.