Datum: 19-04-2021 - 12:11

17
apr
'20
Faillissement Bed & Breakfast familie Meiland blijkt tikkie overdreven.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Faillissement Bed & Breakfast familie Meiland blijkt tikkie overdreven.

De Bed & Breakfast van de geboren Noordwijkerhouter Martien Meiland en zijn gezin gaat niet failliet. Dat zegt de familie donderdag in een reactie op de stroom aan nieuwsberichten over een aanstaand bankroet. 'Niks aan de hand.' Door de coronacrisis regent het nu al weken annuleringen in de Franse Bed & Breakfast van het tv-gezin Meiland. De praatgrage kasteelheer Martien Meiland gaf daardoor eerder deze week in een Belgische weekblad aan te vrezen voor een faillissement....

Die uitspraak leidde in verschillende media tot groot nieuws en daar blijkt de familie nu toch wel van geschrokken. Bij RTL Boulevard verklaart Martien donderdag niet bankroet te zijn en daar ook niet voor te vrezen. "Van een faillissement is geen sprake. Natuurlijk zijn er annuleringen en wij annuleren ook want tot 11 mei mogen we van President Macron van Frankrijk niet open." 

Ook Martiens vrouw Erica blijft haar nuchtere zelf onder alle tegenslag. "Wij hebben een mail gestuurd naar iedereen die hier tot 11 zou logeren is geannuleerd en de bedragen die al betaald waren teruggestort", aldus de nuchtere Erica. "Verder is er niks aan de hand. En iedereen is straks weer van harte welkom."

Gelukkig voor de familie kunnen ze hoogstwaarschijnlijk nog wel blijven rekenen op inkomsten van Talpa, Chateau Meiland is nog altijd een daverend succes bij SBS6.

Bron Televizier. Foto BON.