Datum: 09-07-2020 - 16:05
13
apr
'20
Het Noordwijks leerlokaal: nu ook online leren ook in Noordwijkerhout.
Geschreven door Welzijn Noordwijk

Het Noordwijks leerlokaal: nu ook online leren.

In deze bijzondere tijd is het fijn om wat afleiding te hebben. Daar willen wij u graag bij ondersteunen. Door middel van onlinetrainingen, een interessante cursus of workshop, biedt het Noordwijks leerlokaal verschillende mogelijkheden voor een leuk tijdverdrijf. Wij hebben vanaf verschillende plekken gratis online leeraanbod verzameld en hier op een rijtje gezet. We zitten op dit moment gedwongen meer thuis. Dat valt niet altijd mee....

Misschien bent u zoekende hoe u de dag anders kan invullen of lijkt het u leuk om met een nieuwe hobby te starten. Ondanks de beperkingen die er op dit moment zijn, biedt het meer thuis zijn ook een kans om nieuwe interesses te ontdekken of wie weet te herontdekken.

U bent misschien al een tijdje aan het nadenken over het volgen van een Excel-cursus, maar door omstandigheden is het er nog niet van gekomen. Of uw kwasten liggen al een tijdje in de kast en de gedachte aan een schilderscursus maakt u enthousiast.

Het Noordwijks leerlokaal is een initiatief van Welzijn Noordwijk, Sportief voor Werk en Reuring. De website is opgezet met als doel om de Noordwijkers te voorzien van leuke en interessante scholingen, cursussen en workshops. Er zijn allerlei mogelijkheden, en nu ook online.

U kunt hierbij denken aan het volgen van een EHBO-cursus, maar er zijn ook tips te vinden op financieel gebied, bijvoorbeeld een handig stappenplan bij geldzorgen tijdens de coronacrisis.

Bezig zijn met uw ontwikkeling, het ontdekken van een nieuwe passie, extra leerstof die u nodig heeft om een baan te vinden; u vindt het op de website van het Noordwijks leerlokaal. Neem eens een kijkje!

Waar kunt u ons vinden?
U kunt ons vinden op de website www.hetnoordwijksleerlokaal.nl. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via Monique Jägers tel. 06 40 15 25 95.