Datum: 09-06-2023 - 00:24

 

14
apr
'20
Online Lees Pop-up ‘De meeste mensen deugen’. Doe jij mee? in Noordwijkerhout.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek/Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Online Lees Pop-up ‘De meeste mensen deugen’. Doe jij mee?

Praat jij graag met anderen over boeken? Of kan jouw leesclub in deze periode even niet bij elkaar komen? Doe dan mee met de online lees pop-up georganiseerd door de Bibliotheek Bollenstreek. Op donderdag 23 april van 11.00 tot 12.00 uur organiseert de bibliotheek een online lees pop-up over het boek ‘De meeste mensen deugen’ van Rutger Bregman. In dit boek kijkt de auteur met frisse blik naar onze geschiedenis en hij geeft op basis van recente inzichten...

uit verschillende wetenschapsgebieden een nieuw antwoord op oude vragen. Zijn we diep van binnen geneigd tot het goede of het kwade? Onder leiding van collectiespecialist Dorine Meijer van de Bibliotheek Bollenstreek worden leeservaringen gedeeld, er wordt over het boek gepraat en meningen worden uitgewisseld. We gebruiken hiervoor het programma Teams van Microsoft. Hiervoor is geen account nodig.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding ontvangen deelnemers instructies over hoe je via Teams kunt deelnemen. Deelname is gratis. Het boek is digitaal te lezen via de online Bibliotheek www.onlinebibliotheek.nl  of als je geen lid bent via de ThuisBieb www.thuisbieb.nl.

Meer informatie is te vinden op de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Foto's PR.