Datum: 04-06-2020 - 10:02
11
apr
'20
Maak de Bollenstreek nog mooier met een € 1000,- voucher van De Groene Motor en Landschapsfonds Holland Rijnland in Noordwijkerhout, De Zilk, Noordwijk..
Geschreven door De Groene Motor en Landschapsfonds Holland Rijnland

Maak de Bollenstreek nog mooier met een € 1000,- voucher van De Groene Motor en Landschapsfonds Holland Rijnland.

Wilt u het Zuid-Hollandse landschap nog mooier maken door een klein landschapselement aan te leggen of te herstellen? Denk hierbij aan knotwilgen, laanbomen, boerenheggen, bloemrijke weides, waterpoelen of fruitboomgaarden. Als u een goed idee heeft om zo'n streekeigen element terug te brengen in het landschap van o.a. de Bollenstreek, dan kunt u een voucher...

aanvragen via De Groene Motor van 250, 500 of 1000 euro. Een welkome ondersteuning van de provincie om uw plan te realiseren.

De Groene Motor
ondersteunt groen vrijwilligerswerk in Zuid-Holland.

De voucherregeling Kleine Landschapselementen is mogelijk gemaakt door de provincie Zuid-Holland. Zowel particulieren als vrijwilligers(groepen) kunnen er projecten voor indienen. Als uw aanvraag wordt toegekend, dan kunt u de voucher gebruiken voor het aanplanten of herstellen van kleine, streekeigen elementen. Het is ook toegestaan om met de voucher een cursus te volgen of te organiseren op het vlak van landschapsbeheer.

Extra kansen voor hoogstamfruitboomgaarden via Landschapsfonds Holland Rijnland.
Speciaal voor het behoud van hoogstamfruitboomgaarden loopt er een extra voucherregeling via Landschapsfonds Holland Rijnland - met dezelfde financiële ondersteuning van 250, 500 of 1000 euro.

Een boomgaard is niet alleen een sieraad voor het landschap, maar biedt ook voedsel en nestgelegenheid voor wilde bijen, egels en steenuilen. Daarom helpt het Landschapsfonds u graag op weg om een boomgaard aan te planten. Het project moet dan wel uitgevoerd worden in de gemeenten Hillegom, Kaag en Braassem (deel oud gemeente Alkemade), Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten of Zoeterwoude.

Meer informatie:
Bent u nieuwsgierig geworden naar de financiële ondersteuning die u kunt aanvragen voor uw groene project? Klik dan door voor de precieze spelregels of win direct advies in bij Isabelle Salman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Klik hier voor de voucherregelingen.