Datum: 07-07-2020 - 14:56
11
apr
'20
Bibliotheek online-cursus 'Digisterker': Aan de slag met de digitale overheid.
Geschreven door Bibliotheek Noordwijkerhout

Bibliotheek online-cursus 'Digisterker': Aan de slag met de digitale overheid.

De bibliotheken zijn dicht, maar ook online kan men zelf aan de slag met de digitale overheid door middel van de online leeromgeving van 'Digisterker'. Steeds meer overheidszaken worden geregeld via internet en vaak heb je daarvoor ook een DigiD nodig. Voor mensen die niet zo vaardig zijn met werken op internet, kan dat lastig zijn. Tijdens de online cursus 'Digisterker door doen' leer je stap-voor-stap hoe je zaken met de overheid snel en makkelijk via internet kan regelen...

Tijdens de cursus komt het volgende aan bod: het aanmaken van een DigiD, werken met DigiD, hoe overheidsinformatie is te vinden en hoe iets aan te vragen is, bijvoorbeeld bij de gemeente en andere overheidssite. 

Mensen die wel aan de slag willen met de digitale overheid, maar dit liever doen onder begeleiding van een mediacoach van de bibliotheek kunnen een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie en de online leeromgeving van Digisterker ga je naar www.bibliotheekbollenstreek.nl. De online leeromgeving is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.