Datum: 27-10-2021 - 00:00
08
apr
'20
Online shoppen of shoppen in Noordwijkerhout? Winkeliers stellen inwoners voor de keuze.
Geschreven door NOV (Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging)

Online shoppen of shoppen in Noordwijkerhout? Winkeliers stellen inwoners voor de keuze.

De coronacrisis raakt iedereen hard. De angst en onzekerheid werkt verlammend. Dat merkt een groeiend aantal winkeliers in Noordwijkerhout waarbij het water aan de lippen staat. Dat is niet alleen een probleem voor de winkeliers, maar ook voor Noordwijkerhout. Een kloppend winkelhart is in het belang van de economie en leefbaarheid van Noordwijkerhout. Toch zien de winkeliers ook de mooie kant van de crisis. Ze zien een land dat samenkomt....

Ze zien Noordwijkerhout dat samenkomt, waarbij iedereen elkaar wil helpen. Overal zie je hartverwarmende initiatieven ontstaan. De kosteloze hulp van bureau Aan Zee aan lokale ondernemers in Noordwijkerhout en Noordwijk is er daar één van. NOV Noordwijkerhout heeft gebruik gemaakt van het aanbod. In korte tijd is samen een bewustwordingscampagne ontwikkeld voor sociale media.

Al jaren roepen de winkeliers op om lokaal te shoppen. In de wereld van vandaag zal iedereen de noodzaak er nog beter voelen en eerder bereid zijn om gehoor te geven aan die oproep. Met de campagne stellen de winkeliers inwoners voor een keuze:

• Ga je in deze tijd online shoppen?

• Of shop je in Noordwijkerhout of Noordwijk?

De Facebook en Instagram heeft de vorm van een poll waarmee iedereen met één klik kan aangeven waar ze gaan shoppen. De winkeliers hopen op massale steun. Of dat zo is, dat zal het verloop van de campagne uitwijzen.

Bericht: NOV (Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging) en Visit Noordwijk.