Datum: 18-01-2022 - 16:33
06
apr
'20
Eerste corona-boetes uitgedeeld in gemeente Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

Eerste corona-boetes uitgedeeld in gemeente Noordwijk.

De politie heeft zondagavond via de sociale media een kort verslag gedaan hoe het zonnige weekend in de gemeente Noordwijk is verlopen. Voor het weekend werd er al via de media opgeroepen om in verband met de coronacrisis vooral thuis te blijven en het strand en de duinen ondanks het mooie weer niet op te zoeken. De politie gaf aan dat het straatbeeld toch wel best druk was en er veel motorrijders, fietsers en wandelaars de weg waren op gegaan. Gelukkig hebben de meeste mensen...

wel gehoor gegeven aan de oproep om thuis te blijven. Helaas heeft de politie wel tientallen mensen uit de bollenvelden moeten sturen, die zich niet hielden aan de anderhalvemeter grens van afstand van elkaar te houden.

Ook werden dit weekend de eerste corona-boetes uitgedeeld in de gemeente Noordwijk. In de Noordwijkse duinen vond een groepje personen het nodig om onder genot van softdrugs lekker te 'chillen' en daarbij werd 'door een badtrip' de hulp ingeroepen van een ambulance.

Tevens moest de politie dit weekend ook optreden om een corona-feestje te beëindigen en kreeg ook deze bewoner een boete uitgedeeld.

Bron politieberichten.