Datum: 04-06-2020 - 10:47
03
apr
'20
Fondsen helpen Schuldhulpmaatje werk voort te zetten in de gemeente Noordwijk.
Geschreven door Stichting Hulp In Noordwijk

Fondsen helpen Schuldhulpmaatje werk voort te zetten.

Voor 2020 heeft de Stichting Hulp In Noordwijk opnieuw steun gevraagd aan twee landelijke Fondsen om het project SchuldHulpMaatje in Noordwijk, De Zilk en Noordwijkerhout voort te kunnen zetten. De Stichting is verheugd te kunnen melden dat het Oranjefonds en het Kansfonds bereid zijn geweest een bijdrage te geven aan het project. Bovendien bleek de gemeente Noordwijk ook dit jaar weer bereid de opleidingen voor SchuldHulpMaatje financieel te steunen....

Dankzij deze steun, waarvoor de Stichting de Fondsen en de gemeente erg dankbaar is, kan het werk van SchuldHulpMaatje dit jaar worden voortgezet. Het Oranjefonds heeft voor 2020 een bijdrage van € 5.000,- toegezegd. Het Oranje Fonds versterkt projecten die mensen echt met elkaar verbinden. Het Fonds staat voor een land met meer contact en betrokkenheid.

Het Kansfonds stelt in 2020 een bedrag van € 3.500,- beschikbaar. Het Kansfonds helpt mensen omzien naar de kwetsbaren in onze samenleving, zodat niemand buitengesloten raakt. Als iemand in Noordwijk behoefte heeft aan ondersteuning bij bestaande of dreigende schulden of daar meer informatie over wilt hebben, dan kan dat op verschillende manieren.

Dat kan door een e-mail bericht te sturen aan de coördinator van het project Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of dit telefonisch aan te geven bij het parochiesecretariaat St. Jeroen en Maria ter Zee onder telefoonnummer 071-3612590. Dit telefoonnummer is van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 12 uur bereikbaar. De medewerkers van het parochiesecretariaat geven de gegevens dan door aan de coördinator.

Zie voor meer informatie www.stichtinghulpinnoordwijk.nl