Datum: 01-06-2020 - 14:54
02
apr
'20
Ontmoeting & delen na het verlies van een dierbare in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Ontmoeting & delen na het verlies van een dierbare.

Maandagmiddag 6 april zou er voor de tweede keer een inloop zijn voor mensen die steun zoeken na het verlies van een dierbare. Door de maatregelen i.v.m. de Corona crisis zal deze middag helaas niet doorgaan. Dat spijt ons zeer, de eerste middag was zeer geslaagd. We hebben geluisterd, elkaar gesteund en tips gedeeld. Wij hopen dat we snel weer kunnen starten met deze inloopmiddagen. Als u vragen heeft of u wilt even praten..

neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via mail of per telefoon.

Wat te doen na het overlijden van uw dierbare in deze corona tijd
Als de arts is geweest kunt u ons bellen. Wij komen naar u toe. Niet alle uitvaartverzorgers komen nog langs, maar wij willen de naasten zoveel mogelijk bijstaan in deze moeilijke tijd. Uiteraard houden ook wij ons aan de regels van het RIVM. Dat betekent dat wij u vragen om bij het eerste gesprek niet teveel mensen aanwezig te laten zijn en de 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Als de naasten in quarantaine zijn zullen wij de uitvaart regelen via telefoon en facetime. Als uw dierbare is overleden aan het corona virus zullen de verzorgers in beschermde kleding binnenkomen om uw dierbare te verzorgen. Opbaren thuis of in een van onze rouwkamers is gewoon mogelijk. Er kan nog steeds worden gekozen voor begraven of cremeren.

De kerken en de crematoriums zijn open, maar houden zich ook aan het RIVM, niet meer dan 30 personen aanwezig bij de afscheidsdienst. Er is altijd de mogelijkheid in de kerken om mee te luisteren via internet. In de crematoriums zijn opnames en meekijken via de livestream de mogelijkheden. Als u tijdens de afscheidsdienst in de kerk opnames of een livestream wil is dit ook mogelijk. Condoleren na de begrafenis of crematie is niet meer mogelijk.

Wij hopen u zo goed mogelijk te hebben geïnformeerd, heeft u nog vragen laat het ons weten.

Wij zijn er voor u.

Met vriendelijke groet,
Het Uitvaarthuys
Anneke en Joost Beunder
Het Uitvaarthuys, Dorpsstraat 31 in Noordwijkerhout.