Datum: 25-09-2020 - 18:44
01
apr
'20
Berenjacht van start in Noordwijkerhout.
Geschreven door Margaretha van den Burg en Marja Maaijen

Berenjacht van start in Noordwijkerhout.

Mensen zetten in grote getale een knuffelbeer in het raamkozijn na onze oproep op 28 maart. Ouders en/of begeleiders kunnen met kinderen knuffelberen gaan spotten tijdens een wandeling door ons dorp. De kinderen kunnen zich tijdens een wandeling nogal snel vervelen, maar nu dus op 'berenjacht' gaan. Daarbij mogen ze op hun wandeltocht op zoek gaan naar zo veel mogelijk knuffelberen achter de ramen. Volg de adreslijst...

en plan via Google-maps je eigen wandeling door het dorp. Wij gaan op berenjacht! (in de fotogalerij onderaan de pagina kunt u de adressen, diploma en berenlijst vinden en uitprinten)

LET OP > HOUD WEL AFSTAND EN GA NIET MET GROTE GROEPEN OP PAD. HOUD JE AAN DE RIVM RICHTLIJNEN < 1,5 METER >

Met deze berenjacht hopen we in deze moeilijke tijd voor iedereen een steun te zijn door iets te doen wat ontspannend is en voor kinderen een hele ontdekkingstocht gaat worden! 

We zouden het leuk vinden, als u met de kinderen ook langs Munnekeweij en Puyckendam loopt en dan naar de bewoners wilt zwaaien. Zij en de zorgmedewerkers zullen dit zeker op prijs stellen!

Opzegversje: Zwaaien, zwaaien heen en weer, bij het zien van een knuffelbeer. In ons dorp is nu prima een flink rondje te wandelen, want enorm veel Noordwijkerhouters doen mee aan de raamactie met beren.

Heel veel plezier toegewenst! (klik hier voor de Facebookpagina Op Berenjacht in Noordwijkerhout)

Margaretha van den Burg en Marja Maaijen, bewoners van de Hosta.