Datum: 06-06-2020 - 19:01
31
mrt
'20
Mondkapjesproject: doet u ook mee?
Geschreven door Flexible Human Services (FHS)

Mondkapjesproject: doet u ook mee?

Ook Flexible Human Services (FHS) wil haar steentje bijdragen in deze tijden van corona-crisis. Onze uitzendkrachten die werken in vitale sectoren, zoals de voedselindustrie, werken keihard om de toegenomen vraag bij te benen. Wij zijn enorm trots op hen! Hun gezondheid staat voorop. Daarom zijn er niet alleen per werkplaats verschillende hygiëne-maatregelen getroffen, maar is FHS ook een mondkapjes-project gestart...

Wat houdt het mondkapjes-project in?
Medewerkers en anderen die willen helpen, naaien de mondkapjes zelf met de door FHS verstrekte startpakketten en een eenvoudige instructie op YouTube. De mondkapjes worden gemaakt van stof en bevatten een filter. De mondkapjes verstrekken wij onder onze uitzendkrachten.

Zo kunnen zij beschermd aan het werk! Maar we denken graag verder en willen het grootser aanpakken: ook aan zorginstellingen en andere goede doelen schenken wij graag de mondkapjes. Daar hebben wij wél uw hulp bij nodig!

Wilt u helpen mondkapjes te naaien en ook uw steentje bij te dragen? Héél graag! U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kent u een (lokale) instelling die de mondkapjes goed kan gebruiken? Dit horen we graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen op u te mogen rekenen! Alvast bedankt.