Datum: 29-03-2023 - 12:26
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

31
mrt
'20
Cafetaria De Koetiller verzorgd gratis patat en kroket bij zorginstellingen Munnekeweij en Raamwerk in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Cafetaria De Koetiller verzorgd gratis 'patat en kroket' bij zorginstellingen Munnekeweij en Raamwerk. (foto's)

Eigenaar Steven Molenkamp van Cafetaria De Koetiller in de Havenstraat geeft aan dat hij zich nog gelukkig mag prijzen dat hij, in deze voor iedereen moeilijke tijd van de coronacrisis, zijn zaak (natuurlijk volgens de richtlijnen van het RIVM) nog kan voorzetten. Steven wil graag daar wat voor terugdoen voor de Noordwijkerhoutse gemeenschap en vooral voor mensen die op moment verplicht...

aan huis verbonden zijn en zelfs geen bezoek mogen ontvangen in de verschillende zorginstellingen. Zo wil hij de komende tijd iedere week op dinsdag een gratis patatje met een kroket verzorgen voor de bewoners/cliënten en personeel van de verschillende zorginstellingen in Noordwijkerhout. Vorige week werden de bewoners en personeel van Woonzorgcentrum Munnekeweij door Steven blij verrast met een smakelijke maaltijd (zie foto).

De week erna op dinsdagmiddag 31 maart kregen de cliënten en personeel van Raamwerk (Zeereep en volgende week Duinrand) deze heerlijke verrassing voorgeschoteld, verzorgd door Cafetaria De Koetiller. De blije gezichten van iedereen geven een zeer goed gevoel en daarom wil eigenaar Steven meer mensen de komende weken uit deze doelgroep voorzien een lekker gratis patatje en een kroket.

Heeft u ook een doelgroep? Neem dan contact op met Steven Molenkamp, voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto Munnekeweij PR, foto Raamwerk BON.