Datum: 01-10-2023 - 17:00
31
mrt
'20
Buurtsportcoaches zetten online beweegprogramma op in Noordwijkerhout en Noordwijk.
Geschreven door Buurtsportcoach Noordwijk/Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Buurtsportcoaches zetten online beweegprogramma op.

De coronacrisis houdt de gemoederen flink bezig. Het verstoort ons dagelijkse ritme en plotseling is vrijwel niets vanzelfsprekend meer. We zijn genoodzaakt op onze tellen te passen en het is moeilijk te voorspellen wat de vooruitzichten zijn. Daarentegen brengt de tijd waarin we op dit moment leven ook veel positieve initiatieven voort. Zo komen er op social media veel challenges voorbij, waarbij mensen enthousiast worden gemaakt in beweging te komen en te blijven...

De buurtsportcoaches van Sportbedrijf Noordwijk hebben zelfs een heus online beweegprogramma ontwikkeld. Dagelijks voorzien zij ons van de leukste beweegtips, waarbij een ieder op zijn/haar eigen niveau in beweging kan komen.

Alle doelgroepen zijn in het programma opgenomen en iedere zondag wordt de week afgesloten met een leuke quiz. Sport en voeding zijn de thema’s die hierin centraal staan.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar dit beweegprogramma? Bezoek dan de Facebookpagina Buurtsportcoach gemeente Noordwijk en blijf op de hoogte. Ook op de website www.sportbedrijfnoordwijk.nl zijn video’s van deze campagne terug te vinden.