Datum: 02-07-2020 - 11:16
24
mrt
'20
Burgemeester Wendy Verkleij gemeente Noordwijk te gast bij Omroep MAX op NPO1. (uitzending gemist)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Burgemeester Wendy Verkleij te gast bij Omroep MAX op NPO1. (update: uitzending gemist)

Vanmiddag was burgemeester Wendy Verkleij van de gemeente Noordwijk te gast bij het tv-programma Tijd voor MAX op NPO1. De gemeentes Noordwijk en Katwijk hebben afgelopen zondag alle toegangswegen naar de kust met dranghekken afgesloten. De toeloop naar de kust was groot en onverantwoord. Burgemeester van Noordwijk Wendy Verkleij gaf in de televisie-uitzending nader uitleg waarom deze maatregelen genomen zijn....

Klik hier voor een herhaling van het programma via uitzending gemist, het interview met o.a. de burgemeester begint bij 11.50 min.

Nog meer onderwerpen in het programma waren: Dokter Ted van Essen over de laatste updates omtrent het coronavirus. Met Onno Hoes bespreken we 4 en 5 mei: wat gaat er precies gebeuren naar aanleiding van de maatregelen die door de overheid zijn aangekondigd?

Tijdens de coronacrisis moeten we extra goed zorgen voor mensen met psychische problemen, zegt de organisatie MIND. We praten erover samen met Kirsten de Kok, psycholoog en hulpverlener bij MIND Korrelatie.

Foto PR.