22
mrt
'20
Oproep zorgt voor hartverwarmende post voor de cliënten van Munnekeweij in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

Cliënten van Munnekeweij met elkaar in beweging op gezellige Hollandse muziek driehoog in het Atrium (filmpje)

Op dinsdag 17 maart deed Nirwana Duivenvoorde (activiteitenbegeleidster van Munnekeweij) hier op BON een oproep, om de cliënten van Munnekeweij een hart onder de riem te steken en wat extra aandacht te geven door middel van het sturen leuke en mooie kaartjes, tekeningen, gedichten en artikelen uit tijdschriften ect. Deze cliënten mogen momenteel geen bezoek meer ontvangen van familie en dierbaren in verband met de coronacrisis... 

Deze oproep was niet tegen dovemansoren gezegd want in de afgelopen week is er al heel veel hartverwarmende post bij Munnekeweij binnengekomen. Maar de activiteitenbegeleidsters blijven verder ook niet stilzitten en verzorgen leuke activiteiten voor de cliënten om toch lekker met elkaar bezig te zijn en daarbij ook nog eens gezond te bewegen. Op zondag werd er een gezellige 'bewegen-op-muziek' activiteit gedaan in het Atrium (de grote entreehal) van Munnekeweij.

Op de drie loopbruggen verzamelden de cliënten met hun begeleiding zich op hun eigen woonetage en beneden op de begane grond deden Nirwana en Coby de bewegingen op gezellige Hollandse muziek voor. De cliënten deden goed mee met de sportieve bewegingen en zongen de bekende liedjes uitbundig mee. Natuurlijk werd deze muzikale activiteit afgesloten met die enige echte Noordwijkerhoutse wals.

Filmpje en foto PR.