Datum: 06-04-2020 - 13:42
  
Update: 30-3-2020.
23
mrt
'20
Meilandjes gaan weer verhuizen.......terug naar Nederland.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Wat goééééd.... seizoen 3 Chateau Meiland vanavond van start.

Vanavond maandag 23 maart start om 20.30 uur op SBS6 het nieuwe seizoen (3) van Chateau Meiland en is daar weer wekelijks te zien. De van oorsprong Noordwijkerhouter Martien Meiland en zijn familie, vermaken zich voorlopig nog in hun Franse chateau Marillaux. Na alle drukte en het winnen van de Gouden Televizier-Ring is het een perfect moment voor de familie Meiland om de zon en de rust op te zoeken. Eerder zagen we hoe Martien en Erica huishoudster Nadège...

meevroegen op een vakantie. Voordat we de Meilandjes weer ouderwets aan de slag zullen zien gaan op het chateau, gaan we eerst met ze mee op welverdiende vakantie in Tenerife. Als we de kiekjes van Maxime op Instagram mogen geloven, was het heel gezellig.

Tot iedereens grote verbazing kondigde de familie aan terug te gaan verhuizen naar Nederland. Ze kochten een riante villa in Hengelo, waar de komst van de Meilandjes meteen groot nieuws was. Gaan we dit seizoen zien hoe ze naar Nederland terugkomen? Nee! Martien verklapte op Radio 10 dat seizoen 3 zich gewoon in Frankrijk gaat afspelen.

Voordat ze überhaupt Chateau Marillaux kunnen verkopen, moet er eerst weer geklust worden: het zwembadterras moet afgemaakt worden, er moet een septic tank komen, de buitenboel moet worden geschilderd… Kortom, de Meilandjes gaan terug naar hun roots van seizoen 1 en gaan weer keihard ploeteren.

Als ze weer zoveel gaan klussen, hebben ze dan nog wel tijd voor hun gasten? Voorlopig zit het chateau nog helemaal volgeboekt met gasten uit Nederland. De familie heeft de drukte op het chateau wel al flink afgebouwd. Zo zijn ze om de drie weken een weekje vrij en koken Martien en Nadège 's avonds geen diner meer. Tenzij omstandigheden erom vragen natuurlijk. Afgelopen week moest Martien onverhoopt koken door alle gesloten restaurants in deze coronacrisis. Ook in Frankrijk wordt gehamsterd.

Ook de gezellige Nadège is er nog, want onder haar zou de familie niet verder kunnen. De familie is zelfs zó op de Franse gesteld dat ze haar misschien meenemen naar Nederland. Wat goéééd! Maxime heeft sinds kort haar eigen realityserie bij LINDA.meiden. Maar het nieuwe seizoen van Chateau Meiland was al opgenomen voordat LINDA's crew over de vloer kwam. Ook een groot deel van die serie filmt Maxime zélf! De camerateams lopen elkaar dus niet in de weg.

Bron NU.NL. Foto's BON.