Datum: 18-01-2022 - 18:18
24
apr
'20
Lekker thuis uit eten? Bestel bij Noordwijkerhoutse restaurants en cafetaria en er is thuisbezorgdienst van winkeliers in Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

Lekker thuis uit eten? Bestel bij Noordwijkerhoutse restaurants en cafetaria en er is thuisbezorgservice van winkeliers. (update 24-4)

De horeca (restaurants en café's) krijgt ook flinke klappen bij de huidige coronacrisis en hebben ze noodgedwongen hun deuren moeten sluiten. Maar het noopt een aantal restaurants en cafetaria ook weer tot creatieve oplossingen en zij bezorgen hun heerlijke maaltijden nu ook aan huis. Maak het uzelf de komende tijd makkelijk en ga in eigen huis lekker uit eten....

De bij Blik Op Noordwijkerhout aangesloten eetgelegenheden brengen het graag bij u thuis. Maar ook verschillende winkeliers die bij Blik Op Noordwijkerhout zijn aangesloten, willen u extra van dienst zijn en bezorgen indien nodig gratis bij u aan huis.


Brasserie Op Dorp:
Een super leuke Moederdag actie van Brasserie Op Dorp, klik hier.


Café-Restaurant De Ruigenhoek:
Vanaf nu zijn wij ieder weekend (vrijdag t/m zondag) geopend voor bezorgen (en eventueel afhaal). U kunt uw bestelling dagelijks tot 17.00 uur doorgeven via het bestelformulier op onze website: www.deruigenhoek.nl. Na 17.00 uur t/m 19.00 uur kunt u nog telefonisch bestellen op telefoonnummer: 06-50926494 of 06-27432593. Wij bezorgen in De Zilk en Noordwijkerhout. Voor eventueel afhaal kunt u telefonisch contact opnemen.


Restaurant Hudson:
We have great news. We hebben met ons team goed gekeken naar de mogelijkheden om op een verantwoordelijke manier toch de Hudson Dining Experience naar onze trouwe fans thuis te krijgen. Vanaf vandaag starten we weer met take away van Hudson gerechten. Van donderdag t/m zondag kun je genieten heerlijk burgers en menu's. We hebben wel beperkingen op aantal bestellingen per uur en we bezorgen niet aan huis, om onze keuken te ontlasten. Wij staan er weer helemaal klaar voor en hebben er zin in. Dus.... klik op de link en bestel je favoriete gerecht. Je kunt je bestelling ook een aantal dagen vooraf bestellen.


Como & Co en Pop-up restaurant MAMA:
Beide restaurants aan het Oosterduinsemeer hebben voor u ook een bezorg- en afhaalmenu. De komende weken (afhankelijk van de nieuwsberichten) gaan we DONDERDAG T/M ZONDAG verder met bezorgen! Bij elke bestelling een gratis bos tulpen en een lieve lach van de bezorger! 

DONDERDAG:
- Gemarineerde spareribs met aardappelwedjes en salade voor 12,50 euro
- Vooraf te bestellen op ma t/m wo tussen 16.00-18.00 uur of donderdag vanaf 12.00 uur via 0640920582.
- Gratis bezorgen op donderdag tussen 17.00-20.30 uur in Noordwijkerhout, De Zilk, Noordwijk, Lisse en Hillegom.

VRIJDAG T/M ZONDAG
- Het reguliere bezorgmenu Klik hier voor het menu en de bestelvoorwaarden.
- Te bestellen op vr t/m zo vanaf 12.00 uur via 0640920582.
- Gratis bezorgen op vr t/m zo tussen 17.00-20.30 uur in Noordwijkerhout, De Zilk en Noordwijk.


Restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout:

Wapen’s thuisbezorgd menu 2.0. We blijven trouw aan onze gasten. Bestellingen kunt u iedere dag doorbellen tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Telefoonnummer 0252-372389. We bezorgen de maaltijden tussen 17.30 en 20.00 uur bij u thuis. Liever afhalen? Geen probleem. Hiervoor belt u ook uw bestelling door tussen 11.00 uur en 17.00 uur.

U geeft de tijd door wanneer u het af wilt halen, wij zorgen ervoor dat het lekker warm klaar staat om mee te nemen. We zorgen graag voor u en we zorgen graag voor elkaar. We hopen met elkaar deze periode zo goed mogelijk door te komen, en u daarna weer te mogen ontvangen in ons restaurant. Klik hier voor het menu.


Snackbar De Koetiller:
Onlangs zijn de richtlijnen voor ons bedrijf aangepast, het is vanaf nu toegestaan om ook af te halen. Per heden zijn we dan ook geopend van 17.00 uur tot 20.00 uur voor afhaal en bezorging. Vrijdagmiddag zullen wij extra geopend zijn van 12.00 tot 14.00 voor afhaal en bezorging. Bestel op tijd zodat u niet te lang in de rij hoeft te staan.

Ook voor afhaal vragen wij de bestelling zo veel mogelijk door te geven via www.koetiller.nl of telefonisch op nummer 0252-376522, zodat wij kunnen zorgen dat uw bestelling klaar staat en dat hierdoor er zo min mogelijk mensen in de zaak aanwezig zijn. We hanteren de richtlijnen van het RIVM en vragen u zo veel mogelijk contactloos te betalen. Klik hier voor het menu.


Keurslager Koot:
Vanwege de Corona-crisis gaan wij als extra service gratis bezorgen bij degenen die geen boodschappen kunnen doen. Wij denken bijvoorbeeld aan ouderen, ouders met kleine kinderen e.d. in de gemeente Noordwijkerhout. Als u vóór 12.00 telefonisch besteld kunnen wij dezelfde dag bezorgen tussen 15.00 en 19.00 uur. Telefoonnummer: 0252 372230. HELP ELKAAR DE CRISIS DOOR!


Bakkerij Jongeneel:
Vanaf nu bezorgen we ook BROOD!!! Om de mensen tegemoet te komen, bezorgen we in Nieuw Vennep en Noordwijkerhout GRATIS! Gelieve met ideal betalen. Klik hier voor bezorgservice.


Kapsalon Voluum:
Lieve klanten, voor verkoop van u vertrouwde verzorgingsproducten en stylingsproducten kunt u een berichtje achterlaten op Messenger, of u kunt een briefje in de brievenbus doen met u telefoonnummer en adres. Wij leveren het product bij u thuis. We hopen zo dat we u toch een klein beetje kunnen helpen. Liefs, het team van kapsalon Voluum.

* Vergeet ook onze andere lokale ondernemers niet en koop zeker in deze moeilijke tijden in uw eigen dorp! Zie de advertenties op BON of via onze ADRESSENPAGINA.