Datum: 06-04-2020 - 14:48
  
Update: 30-3-2020.
28
mrt
'20
Lekker thuis uit eten? Bestel bij Noordwijkerhoutse restaurants en cafetaria.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Lekker thuis uit eten? Bestel bij Noordwijkerhoutse restaurants en cafetaria. (update: thuisbezorgdienst winkeliers)

De horeca (restaurants en café's) krijgt ook flinke klappen bij de huidige coronacrisis en hebben ze noodgedwongen hun deuren moeten sluiten. Maar het noopt een aantal restaurants en cafetaria ook weer tot creatieve oplossingen en zij bezorgen hun heerlijke maaltijden nu ook aan huis. Maak het uzelf de komende tijd makkelijk en ga in eigen huis lekker uit eten....

De bij Blik Op Noordwijkerhout aangesloten eetgelegenheden brengen het graag bij u thuis. Maar ook verschillende winkeliers die bij Blik Op Noordwijkerhout zijn aangesloten, willen u extra van dienst zijn en bezorgen indien nodig gratis bij u aan huis. Café van der Geest organiseert 5 april een 'Virtueel Bierdiner'.


Como & Co en Pop-up restaurant MAMA:
Beide restaurants aan het Oosterduinsemeer hebben voor u ook een bezorg- en afhaalmenu. De komende weken (afhankelijk van de nieuwsberichten) gaan we DONDERDAG T/M ZONDAG verder met bezorgen! Bij elke bestelling een gratis bos tulpen en een lieve lach van de bezorger! 

DONDERDAG:
- Gemarineerde spareribs met aardappelwedjes en salade voor 12,50 euro
- Vooraf te bestellen op ma t/m wo tussen 16.00-18.00 uur of donderdag vanaf 12.00 uur via 0640920582.
- Gratis bezorgen op donderdag tussen 17.00-20.30 uur in Noordwijkerhout, De Zilk, Noordwijk, Lisse en Hillegom.

VRIJDAG T/M ZONDAG
- Het reguliere bezorgmenu Klik hier voor het menu en de bestelvoorwaarden.
- Te bestellen op vr t/m zo vanaf 12.00 uur via 0640920582.
- Gratis bezorgen op vr t/m zo tussen 17.00-20.30 uur in Noordwijkerhout, De Zilk en Noordwijk.
Restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout:

Wapen’s thuisbezorgd menu 2.0. We blijven trouw aan onze gasten. Bestellingen kunt u iedere dag doorbellen tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Telefoonnummer 0252-372389. We bezorgen de maaltijden tussen 17.30 en 20.00 uur bij u thuis. Liever afhalen? Geen probleem. Hiervoor belt u ook uw bestelling door tussen 11.00 uur en 17.00 uur.

U geeft de tijd door wanneer u het af wilt halen, wij zorgen ervoor dat het lekker warm klaar staat om mee te nemen. We zorgen graag voor u en we zorgen graag voor elkaar. We hopen met elkaar deze periode zo goed mogelijk door te komen, en u daarna weer te mogen ontvangen in ons restaurant. Klik hier voor het menu.


Snackbar De Koetiller:
Onlangs zijn de richtlijnen voor ons bedrijf aangepast, het is vanaf nu toegestaan om ook af te halen. Per heden zijn we dan ook geopend van 17.00 uur tot 20.00 uur voor afhaal en bezorging. Vrijdagmiddag zullen wij extra geopend zijn van 12.00 tot 14.00 voor afhaal en bezorging. Bestel op tijd zodat u niet te lang in de rij hoeft te staan.

Ook voor afhaal vragen wij de bestelling zo veel mogelijk door te geven via www.koetiller.nl of telefonisch op nummer 0252-376522, zodat wij kunnen zorgen dat uw bestelling klaar staat en dat hierdoor er zo min mogelijk mensen in de zaak aanwezig zijn. We hanteren de richtlijnen van het RIVM en vragen u zo veel mogelijk contactloos te betalen. Klik hier voor het menu.


Restaurant Hudson:
29-3-2020: Lieve gasten, dit weekend zijn we in Noordwijkerhout gestart met take away en bezorging omdat we zo graag onze trouwe gasten willen blijven bedienen. Echter zijn we een beetje overwhelmd door het grote aantal orders dat we binnen kregen gisteren. Heel dankbaar daarvoor, maar in deze voor ons ook bizarre en onzekere tijd, voelen wij ons verantwoordelijk en verplicht om het juiste voorbeeld te geven en om bij te dragen aan het beperken van het virus.

Voor ons gevoel doen we dit hier niet op de juiste manier. We hebben daarom besloten om te stoppen met Take Away en Delivery vanuit Hudson Noordwijkerhout. Veel liefs vanuit team Noordwijkerhout en we hopen jullie allemaal in goede gezondheid weer heel snel te mogen verwelkomen. Stay safe!


Keurslager Koot:
Vanwege de Corona-crisis gaan wij als extra service gratis bezorgen bij degenen die geen boodschappen kunnen doen. Wij denken bijvoorbeeld aan ouderen, ouders met kleine kinderen e.d. in de gemeente Noordwijkerhout. Als u vóór 12.00 telefonisch besteld kunnen wij dezelfde dag bezorgen tussen 15.00 en 19.00 uur. Telefoonnummer: 0252 372230. HELP ELKAAR DE CRISIS DOOR!


Bakkerij Jongeneel:
Vanaf nu bezorgen we ook BROOD!!! Om de mensen tegemoet te komen, bezorgen we in Nieuw Vennep en Noordwijkerhout GRATIS! Gelieve met ideal betalen. Klik hier voor bezorgservice.


Van den Berg Bloemensfeer en meer:
Beste klanten, De winkel blijft open zolang het mogelijk is. Om uw en onze veiligheid zoveel mogelijk te kunnen waarborgen, vragen wij u vriendelijk rekening met elkaar te houden door 1,5 meter afstand te houden in en voor de winkel. Om dit te kunnen realiseren vragen wij u met niet meer dan 2 klanten in de winkel te staan. Bespreken of bestellen kan ook telefonisch of per mail. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0252-377560 / 06-42120278. Omdat iedereen beter thuis kan blijven, brengen wij uw bloemen GRATIS in Noordwijkerhout. Wij bezorgen in de gehele bollenstreek. Team van den Berg Bloemensfeer en meer.


Kapsalon Voluum:
Lieve klanten, voor verkoop van u vertrouwde verzorgingsproducten en stylingsproducten kunt u een berichtje achterlaten op Messenger, of u kunt een briefje in de brievenbus doen met u telefoonnummer en adres. Wij leveren het product bij u thuis. We hopen zo dat we u toch een klein beetje kunnen helpen. Liefs, het team van kapsalon Voluum.

* Vergeet ook onze andere lokale ondernemers niet en koop zeker in deze moeilijke tijden in uw eigen dorp! Zie de advertenties op BON of via onze ADRESSENPAGINA.