Datum: 08-12-2021 - 11:26

   

19
mrt
'20
Oproep zorgt voor hartverwarmende post voor de cliënten van Munnekeweij in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Oproep zorgt voor hartverwarmende post voor de cliënten van Munnekeweij. (foto's)

Op dinsdag 17 maart deed Nirwana Duivenvoorde (activiteitenbegeleidster van Munnekeweij) hier op BON een oproep, om de cliënten van Munnekeweij een hart onder de riem te steken en wat extra aandacht te geven door middel van het sturen leuke en mooie kaartjes, tekeningen, gedichten en artikelen uit tijdschriften ect. Deze cliënten mogen momenteel geen bezoek meer ontvangen van familie en dierbaren. Het enig contact (buiten de telefoon en tablet om) is met de zorgmedewerkers...

die werkzaam zijn in het woonzorgcentrum. Ook worden er veel activiteiten afgezegd omdat er geen vrijwilligers, die zoveel doen voor onze cliënten, mogen komen zodat de gezondheid van beide niet in gevaar komt. Deze oproep was niet tegen dovemansoren gezegd, want in twee dagen tijd is er al heel veel hartverwarmende post bij Munnekeweij binnengekomen. 

Alle ingezonden tekeningen, brieven, gedichten en kaartjes zijn opgehangen op een centrale plek in Munnekeweij en worden met veel plezier bekeken door de cliënten. Zij worden van deze spontane en hartverwarmende aandacht helemaal blij. Maar er mag best nog meer post bijkomen, u kunt deze kwijt in de speciale brievenbus tussen de schuifdeuren van de ingang op Via Antiqua 25 2211 HW Noordwijkerhout.

Alle inzenders groot en klein, namens de cliënten van Munnekeweij heel erg bedankt voor de reeds ingezonden post. Doet u ook mee? Als u vragen heeft kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's PR van de ingezonden post.