17
mrt
'20
Activiteitenbegeleidster Nirwana doet een oproep: geef de cliënten van Munnekeweij extra aandacht met het sturen van leuke post in Noordwijkerhout.
Geschreven door Munnekeweij

Activiteitenbegeleidster Nirwana doet een oproep: geef de cliënten van Munnekeweij extra aandacht met het sturen van leuke post.

Hallo lieve Noordwijkerhouters, in deze tijd van het 'coronavirus' waardoor scholen, (sport)verenigingen, bedrijven, restaurants e.d. gesloten zijn wil ik, Nirwana Duivenvoorde activiteitenbegeleidster Munnekeweij, een beroep op u doen voor onze ouderen van het dorp. Met name voor de cliënten van Topaz Munnekeweij in Noordwijkerhout.....

Deze cliënten mogen momenteel geen bezoek meer ontvangen van familie en dierbaren. Het enig contact (buiten de telefoon en tablet om) is met de zorgmedewerkers die werkzaam zijn in Munnekeweij. Ook worden er veel activiteiten afgezegd omdat er geen vrijwilligers, die zoveel doen voor onze cliënten, mogen komen zodat ook hun gezondheid daarmee niet in gevaar komt. 

Nu is het idee om de cliënten van Topaz Munnekeweij extra aandacht te geven door post aan de cliënten te overhandigen. Denk daarbij aan leuke en mooie kaartjes, tekeningen, gedichten en artikelen uit tijdschriften ect. Er komt een speciale brievenbus tussen de schuifdeuren van de ingang te staan waarin dit gepost kan worden.

Wij zorgen er vervolgens voor dat dit opgehangen wordt op een centrale plek in Munnekeweij, zodat iedere cliënt hier van kan genieten en zij het gevoel krijgen dat ze niet worden vergeten... Het adres is: Via Antiqua 25 2211 HW Noordwijkerhout.

Doet u ook mee? Als u vragen heeft kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast bedankt en delen is van dit bericht wordt zeer gewaardeerd...

Met vriendelijke groet,

Nirwana Duivenvoorde
Activiteitenbegeleidster Topaz Munnekeweij