Datum: 06-10-2022 - 15:13
16
mrt
'20
Woningstichting Padua past dienstverlening aan in verband met coronavirus.
Geschreven door Woningstichting Padua
Foto's Redactie BON

Woningstichting Padua past dienstverlening aan in verband met coronavirus.

Ook de Woningstichting Sint Antonius van Padua met huurwoningen in Noordwijkerhout en De Zilk zet zich in om verdere verspreiding van het Coronavirus COVID-19 te voorkomen. Veiligheid staat hoog op onze agenda. Daarom zetten we primair in op preventie om te voorkomen dat het virus zich onder bewoners, relaties en medewerkers verspreidt. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM...

 

Aanvullende preventiemaatregelen
Omdat preventie voor alles gaat hebben we aanvullende maatregelen genomen:
1. Medewerkers met verkoudheidsklachten of verhoging blijven thuis tot de klachten over zijn. Ook al zijn ze niet in contact geweest met een patiënt met het coronavirus en niet in een risicogebied geweest.
2. Medewerkers schudden geen handen en houden 2 meter afstand
3. De woningstichting Sint Antonius van Padua organiseert voorlopig geen bijeenkomsten. Persoonlijke afspraken worden voorkomen. Telefonisch contact opnemen of vergaderen blijft mogelijk.
4. De woningstichting Sint Antonius van Padua houdt het kantoor de komende weken gesloten. Alleen noodzakelijke klantprocessen gaan door. Deze ondersteunen wij via e-mail of telefoon.

Onze dienstverlening
De verspreiding van het coronavirus heeft invloed op de uitvoering van geplande (onderhouds)werkzaamheden. Bijvoorbeeld vanwege een vertraging in de levering van een onderdeel of door uitval van medewerkers en aangescherpte protocollen. Ook kunnen geplande afspraken of bijeenkomsten in het gedrang komen. Wij gaan ervan uit dat u ons in voorkomende gevallen zo snel mogelijk informeert. Wij zullen u van ons uit ook actief informeren.

Vragen
Ik ga ervan uit u met deze brief voldoende te hebben geïnformeerd en houd u op de hoogte. Als u nog vragen heeft kunt u ons bereiken op telefoonnummer (0252) 34 31 00, van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 16.30 uur en op vrijdag tot 12.00 uur. Ons kantoor is gesloten. U kunt ons mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..