15
mrt
'20
Voorinschrijving jubileumboek 100 jaar Heilig Hart van Jezuskerk in De Zilk.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Voorinschrijving jubileumboek 100 jaar Heilig Hart van Jezuskerk in De Zilk.

Eerder heeft u in de Wil’skracht kunnen lezen over het Jubileumboek dat in 2020 wordt uitgegeven ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van onze Heilig Hart van Jezuskerk. Bisschop van den Hende komt op zondag 30 augustus 2020 de plechtige Jubileum Mis opdragen en zal het eerste exemplaar ontvangen. Het boek bevat wetenswaardigheden over de geschiedenis en de bouw van onze kerk. Over het interieur met zijn kunstschatten...

en over het kerkelijk leven van vroeger en nu. Alle pastoors, kapelaans, priesterzonen, paters, broeders en zusters uit de Zilk staan erin en ook de katholieke verenigingen en het onderwijs komt aan bod. Saai wordt het boek zeker niet want het bevat ook leuke anekdotes, interviews met bekende Zilkers en heel veel mooie foto’s. Kortom, het wordt een uniek boek dat vanaf nu besteld kan worden.

Bij voorinschrijving tot 1 april 2020 is de prijs van het Jubileumboek € 22,50. Daarna is de prijs van het boek, zolang de voorraad strekt € 27,50. Wilt u verzekerd zijn van een Jubileumboek dan kunt u € 22,50 (of een veelvoud daarvan bij meerdere exemplaren) vóór 1 april 2020 overmaken naar Rabobank Bollenstreek op rekeningnummer NL48 RABO 0388 115 009 ten name van: Heilig Hart Kerk onder vermelding van 'Jubileumboek' en daarbij uw adres.

Het zou fijn zijn als u daarnaast ook een mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarbij wij graag onderstaande gegevens van u ontvangen: Naam, straatnaam/huisnummer, postcode/woonplaats, telefoonnummer,ik heb betaald voor jubileumboek(en) per datum. U kunt dit ook op papier schrijven en met gepast geld in een enveloppe inleveren op Zilkerduinweg 159 De Zilk.

Foto's BON, start jubileumjaar.