Datum: 31-03-2023 - 17:08
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

15
mrt
'20
Shantykoor 't Bollenhart nieuws: 'Daan de Ridder Bokaal' voor de muzikanten en Theo Hogervorst lid van verdienste in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Shantykoor 't Bollenhart nieuws: 'Daan de Ridder Bokaal' voor de muzikanten en Theo Hogervorst lid van verdienste.

Shantykoor 't Bollenhart heeft tijdens de algemene ledenvergadering van begin maart, in aanwezigheid van Daan zelf, opnieuw de 'Daan de Ridder Bokaal' uitgereikt. Deze wisselbokaal wordt uitgereikt aan een persoon, activiteit of evenement, die een 'in het oog springende' bijdrage heeft geleverd aan een succesvol Bollenhart-jaar. De bokaal is vernoemd naar Daan de Ridder een man die, volgens het bestuur en leden...

binnen de vereniging van grote waarde is. Niet door zijn zangkwaliteiten, ofschoon hij wel regelmatig kritiek heeft op hun snelheid van zingen of op hun toonhoogtes, maar hij is toch wel een beetje het gezicht van het koor. Hij geniet ook veel bekendheid in ons dorp en zelfs in de regio.

Hij is ook met afstand het meest gefotografeerde lid (ook met bekende Nederlanders) van het shantykoor en hij krijgt ook met afstand de meeste vrouwelijke aandacht van allemaal. De penningmeester is heel blij met deze man (verkoop van de CD's) en eigenlijk is iedereen blij met hem bij het Bollenhart.

Het bestuur stelde dan ook destijds in de ledenvergadering van 2015 voor, om de jaarlijkse wisselbokaal als naam te geven de 'Daan de Ridder-bokaal'. Natuurlijk werd dit voorstel destijds met algemene stemmen aangenomen. Daan maakt sindsdien samen met het bestuur ieder jaar uit wie de winnaar gaat worden van deze wisselbokaal.

De 'Daan de Ridder Bokaal' is dit jaar naar alle muzikanten van het shantykoor gegaan: Arjan, Aad, Arie, Leo, Peter & Piet, dit uit waardering voor de jarenlange inzet bij het shantykoor. De bokaal werd uitgereikt in het bijzijn van Daan zelf door de voorzitter Jaap Beunder.

Maar er was nog een feestje te vieren op die jaarvergadering want Theo Hogervorst werd ook nog eens benoemd tot 'Lid van verdienste' uit waardering voor zijn jaren lange inzet bij de materialen-commissie van het Shantykoor ‘t Bollenhart. Mannen allemaal bedankt en gefeliciteerd.

Foto's PR.