Datum: 07-07-2020 - 09:06
14
mrt
'20
Gemeente Noordwijk past ivm coronavirus dienstverlening aan, balies in Noordwijkerhout gesloten.
Geschreven door Gemeente Noordwijk

Gemeente Noordwijk past ivm coronavirus dienstverlening aan, balies in Noordwijkerhout gesloten.

De landelijke maatregelen tegen verspreiding van het nieuwe coronavirus hebben ook effect op de dienstverlening van de gemeente Noordwijk. Vanaf vrijdag 13 maart 2020 tot 1 april 2020 zijn alleen nog de publieksbalies in Noordwijk geopend. U kunt daar van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 12:30 uur terecht. Op donderdagavond van 17:00 - 20:00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Balies in locatie Noordwijkerhout gesloten. De locatie bij het...

gezondheidscentrum in Noordwijkerhout sluit. Ook het Wmo adviescentrum gaat hier dicht.

Afspraken
Heeft u al een afspraak staan op de locatie in Noordwijkerhout? Dan wordt er contact met u opgenomen. U hoeft daarvoor niet zelf te bellen. Indien mogelijk maken wij een nieuwe afspraak, anders kunt u in het gemeentehuis van Noordwijk terecht.

Alle diensten in Noordwijk
Bij de balie in Noordwijk kunt u vooralsnog voor alle gebruikelijke diensten terecht. Houd er rekening dat de wachttijden mogelijk wat langer kunnen zijn. Als het even kan regel uw zaken dan online of stel bezoek aan het gemeentekantoor uit als u geen haast heeft. Wij vragen u om zo veel mogelijk te pinnen.

Als u niet in staat bent om naar Noordwijk te komen en uw aanvraag echt niet kan wachten neem dan contact op met het team Klantcontactcentrum, + 31 (0)71 36 60 000.

Heeft u een dringende vraag, dan kunt u ook bellen met dit telefoonnummer. Houd u er rekening mee dat u mogelijk langer dan gebruikelijk in de wacht staat.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan verzoeken wij u vriendelijk om u bezoek uit te stellen.

Wmo-adviescentrum Noordwijkerhout en Lokaal loket Noordwijk
Wmo-adviescentrum Noordwijkerhout, Spreekuur van de Binnenvest, Sociale Wijkteams, Informatiepunt dementie en het Lokaal Loket Noordwijk (gemeentehuis Noordwijk) zijn gesloten. Bellers worden doorgeschakeld naar de ISD Duin en Bollenstreek: +31 (0)800 95 67 000. Daar kunt u rekenen op een afdoening van ISD-gerelateerde vragen, als ‘schuldhulpverlening’, ‘inkomensvoorziening’, en ‘wmo’. Voor vragen aan de gemeente richt u zich tot de gemeente.

Oproep
Wij roepen iedereen op om de afgekondigde maatregelen na te leven. U vindt ze klik hier.

Politiebalie in Noordwijkerhout ook gesloten:
In navolging van het besluit van de gemeente Noordwijk om de gemeentelijke publieksbalie Noordwijkerhout tijdelijk te sluiten ivm coronavirus is ook de politiebalie in Noordwijkerhout tijdelijk gesloten. U kunt terecht op de teambureau’s in Noordwijk of Lisse.