Datum: 02-10-2023 - 17:08
16
mrt
'20
Bouwactiviteiten op het Bavo-terrein maart 2020 in Noordwijkerhout. (drone & grond foto's + drone-filmpje)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Bouwactiviteiten op het Bavo-terrein maart 2020. (drone & grond foto's + drone-filmpje)

Sinds januari 2020 houden we u iedere maand op de hoogte van de bouwactiviteiten voor de nieuwe woonwijk met in totaal 664 woningen van Landgoed in den Houte op het Bavo-terrein in Noordwijkerhout. We doen dit door middel van het online zetten van het laatste nieuws en het plaatsen van drone & grond foto's en filmpjes.  De nieuwsitems die er al eerder verschenen zijn geven we in ieder volgend item weer via een link in het bericht...

Op 21 oktober 2019 werd de Langevelderweg tussen de Troelstralaan (Boekhorstwijk) en de toegangsweg naar de nieuwe woonwijk Landgoed in den Houte afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De afsluiting geldt niet voor fietsers. Tussen de Herenweg en de Langevelderweg werd al eerder de nieuwe verbindingsweg 'De Zanderij' aangelegd. Deze weg is aangelegd voor de ontsluiting van de nieuwe woonwijk op het Bavo-terrein.

Ook het bouwverkeer wordt via de nieuwe verbindingsweg geleid, zodat dit verkeer geen overlast bezorgd in het centrum Noordwijkerhout en de omliggende straten. De toekomstige bewoners kunnen via deze weg als snelle ontsluiting naar de provinciale weg de N206 rijden. Voetgangers en (brom)fietsers hebben nog geen toegang tot de verbindingsweg. De gemeente gaat een vrijliggend fietspad naast deze weg aanleggen nadat de herinrichting van sportpark De Boekhorst klaar is.

* Bouwactiviteiten op het Bavo-terrein maart 2020. (drone & grond foto's + drone-filmpje)

* Bouwactiviteiten op het Bavo-terrein februari 2020: eerste straatnamen bekend. (foto's Bavo-paviljoens)

* Bouwactiviteiten op het Bavo-terrein januari 2020: aanleg bouw- en ontsluitingsweg van start gegaan. (foto's)

Grondfoto's > BON. Drone-foto's en drone-filmpje > Chris Koomen.