Datum: 02-07-2020 - 10:54
12
mrt
'20
Stem op Van Nes Installatiebedrijf en Inspiratiehuis uit Noordwijkerhout bij publieksprijs Sterkste Schakel 2020. (promo-filmpje met oproep Lisa van Nes)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Stem op Van Nes Installatiebedrijf en Inspiratiehuis bij publieksprijs Sterkste Schakel 2020. (promo-filmpje met oproep Lisa van Nes)

De 'Sterkste Schakel Trofee' is dé Rijnlandse ondernemingsprijs. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland. De verkiezing geeft de ondernemingen die service en klantgerichtheid haast tot kunst verheven hebben de aandacht die zij verdienen. En dat is niet meer dan terecht....

De genomineerde klantgerichte bedrijven leggen een flink traject af, van nominatie tot de Grande Finale. Er zijn dit jaar 58 finalisten, verdeeld in 9 sectoren, in de race voor de felbegeerde titel van Sterkste Schakel 2020.

Op de finaleavond op vrijdag 13 maart 2020 zullen naast de Sterkste Schakel trofee, ook de 9 sectorprijzen waaronder de That’s Lease Penning voor Internationaal Zakendoen, de Publieksprijs, de Sterkste Website, de Grant Thornton Groeiversneller en de Penning voor de Meest Maatschappelijk Betrokken Ondernemer worden uitgereikt.

Dit alles in de stijlvolle ambiance van de Keizerzaal in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. De Sterkste Schakel Trofee wordt voor de zeventiende keer uitgereikt. Inmiddels mogen de trofee en de bronzen penning voor de sector-winnaars gerust de meest aansprekende ondernemersprijzen voor het Rijnlandse bedrijfsleven worden genoemd.

De Sterkste Schakel kent dus diverse sectoren, waaronder die van 'Detailhandel Non Food'. Het Noordwijkerhoutse bedrijf Van Nes Installatiebedrijf / Van Nes Inspiratiehuis op de Smelterij 37 Gravendam is genomineerd voor deze trofee. De stembussen voor de Publieksprijs van de Sterkste Schakel 2020 zijn onlangs open gegaan. 

Promo-filmpje Lisa van Nes
U kunt stemmen op Van Nes Installatiebedrijf / Van Nes Inspiratiehuis het enige Noordwijkerhoutse bedrijf wat dit jaar genomineerd is voor De Sterkste Schakel 2020. In het promo-filmpje hieronder roept Lisa van Nes alle Noordwijkerhouters op hun stemmen, ze staan nu gedeeld eerste maar ze willen natuurlijk als winnaar uit de bus komen. Wij als Noordwijkerhouters kunnen met zijn allen daarbij helpen door onze stem op hun uit te brengen, stemmen voor de Publieksprijs is nog mogelijk tot 13 maart 2020 14:00 uur (Klik hier om te stemmen). 

No video? Get the DivX browser plug-in for Windows or Mac