Datum: 28-05-2023 - 04:06
12
mrt
'20
'Start met gezond bewegen' bij de opstapgroep van de NSL in Noordwijkerhout en Noordwijk.
Geschreven door NSL - Noordwijkerhoutse Strandlopers
Foto's Redactie BON

'Start met gezond bewegen' bij de opstapgroep van de NSL.

Atletiekvereniging de Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) start op zondag 5 april met de jaarlijkse opstapgroep hardlopen. Onder begeleiding van gecertificeerde trainers word je 8 weken getraind met de nadruk op ontspanning en aandacht voor lenigheid en uithoudingsvermogen. Alle trainingen starten vanaf het clubhuis “Cooling Duin” op de parkeerplaats bij de Duindamseslag en zijn in het bos, door het duin en over het strand...

Het maakt niet uit of je al eerder aan sport gedaan hebt of niet, er wordt bij het begin begonnen. Al meer dan 25 jaar organiseert de AV NSL beginnerscursussen hardlopen. Deze cursussen zijn bedoeld voor iedereen van 16 jaar tot 60+ die (opnieuw) wil beginnen met hardlopen.

Peter van Denzen (hardlooptrainer): “Het trainen met elkaar is gezellig en is een extra stimulans om je op weg te helpen naar een betere conditie. Het maakt niet uit of je al eerder aan sport gedaan hebt of niet, we beginnen bij het begin.”

Met ingang van zondag 5 april 2020 starten we om 09.30 uur vanaf het clubhuis “Cooling Duin” op het parkeerterrein bij de Duindamseslag, Randweg 25 te Noordwijk. Iedere zondagochtend (9:30 uur) en donderdagavond (19.00 uur) is er hardlooptraining onder begeleiding van ervaren, gecertificeerde trainers.

De training duurt acht weken en kost € 40,00. Na de opstapgroep kun je 15-20 minuten hardlopen. Vervolgens is het mogelijk om lid te worden en je trainingsopbouw te vervolgen in de Doorstroomgroep. Opgeven kan via de website van de NSL: www.av-nsl.nl.

De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen, aangesloten bij de Atletiekunie en KWBN. De NSL is opgericht in 1968. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op de website www.av-nsl.nl.

Foto PR.