Datum: 02-07-2020 - 11:04
12
mrt
'20
Muzikanten en bands opgelet! Doe mee met Pinkstar Pop en win optreden in voorprogramma van Rowwen Hèze.
Geschreven door Stichting Dunity Evenementen Bollenstreek

Muzikanten en bands opgelet! Doe mee met Pinkstar Pop en win optreden in voorprogramma van Rowwen Hèze.

Stichting Dunity Evenementen Bollenstreek biedt muzikanten en bands de mogelijkheid om zichzelf aan het grote publiek te presenteren in de 'Pinkstar Pop' competitie in de Bollenstreek. Met als hoofdprijs een optreden in het voorprogramma van de bekende Limburgse band Rowwen Hèze. Dit optreden vindt plaats op 18 september 2020 in de Schelft in Noordwijkerhout. In de aanloop naar dit optreden houden wij de grote prijs genaamd 'Pinkstar Pop'...

De 'Pinkstar Pop' competitie begint vanaf april en duurt tot half Juli. De wedstrijden/optredens worden in het weekend gehouden op verschillende locaties in de Bollenstreek en er zijn aam het eind drie mooie prijzen te winnen.
* 1e prijs is een optreden in het voorprogramma van de bekende Limburgse band Rowwen Hèze.
* 2e prijs is een optreden met orkest.
* 3e prijs is een opname in een studio.

Je kunt jezelf of jouw band opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geef daarbij aan:
- Wat voor band/muzikant je bent + style?
- Het aantal leden van de band?
- Maak je eigen nummers of cover?
- Waar je vandaan komt?

Backline is aanwezig. Voor eventuele vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de telefoon nr. 06-49528002.