Datum: 02-07-2020 - 10:24
11
mrt
'20
Scouting Noordwijkerhout bedankt u voor uw financiële bijdrage en zoekt nu uw oude spullen. (foto's)
Geschreven door Scouting Bosgeest / Scouting Jozef/Emerentiana

Scouting bedankt u voor uw financiële bijdrage en zoekt nu uw oude spullen. (foto's)

Waarschijnlijk heeft u ze wel zien lopen afgelopen weekend: heel veel jeugdleden van Scouting gingen, zowel in Noordwijkerhout als De Zilk, lang de deuren om te collecteren voor Jantje Beton. De actie was een groot succes en Scouting Bosgeest en Scouting Jozef/Emerentiana deden mee aan de grote collecte actie. Voor de leden van deze scoutinggroepen is buiten spelen vanzelfsprekend, maar dat is niet voor ieder kind zo...

Daarom steunt Jantje Beton initiatieven waardoor meer kinderen de mogelijkheid krijgen om ook buiten te kunnen spelen.

Nu het carnaval en Jantje Beton er weer op zitten komt het voorjaar er weer aan. Dus is het tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak! Al uw overbodige spullen kunt u dan gelijk doneren aan Scouting Bosgeest. De groep is namelijk weer op zoek naar verkoopbare spullen voor hun Koningsmarkt. De eerste vergaderingen zitten er al weer op en de rijderslijst is compleet.

Ik hoor u denken: rijders lijst? Ja, u leest het goed! Elke zaterdagochtend vanaf 10.00 uur staan er vrijwilligers klaar om de spullen bij u thuis op te halen. Dus heeft u nog wat spullen in de kast/zolder/schuur of in de garage staan? Neemt u dan gerust contact op met scouting Bosgeest via 0252-373625 voor het maken van een afspraak.

U kunt de spullen ook zelf langs komen brengen bij ons clubhuis aan de van der Weijdenlaan 2B in Noordwijkerhout. De tijdstippen waarop er scouts aanwezig zijn om uw spullen in ontvangst te nemen kunt u vinden op de Facebookpagina van scouting Bosgeest of op www.bosgeest.nl/koningsmarkt.

Scouting Bosgeest is erg blij met de spullen die u weggeeft. Denk aan servies, bloempotten, speelgoed, kleding, elektronica en kleine meubels. Voor grote meubels hebben wij helaas geen plek. Dit jaar organiseert de groep alweer voor de 60e keer de koningsmarkt, met de opbrengst wordt het onderhoud van het clubhuis betaald. Zodat we de contributie van de leden laag kunnen houden en nog leukere activiteiten voor de Noordwijkerhoutse jeugd kunnen organiseren!

Foto's PR.