Datum: 06-10-2022 - 16:21
11
mrt
'20
Veel schade bij opnieuw inbraak Kinderboerderij Dierenhoeve in Noordwijkerhout. (foto´s)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Opnieuw inbraak met veel schade bij Kinderboerderij Dierenhoeve. (foto´s)

Het is bijna voorjaar en dat zorgt bij de meeste mensen altijd voor blije gezichten met de 'hopelijk' mooie dagen in het vooruitzicht, maar bij de Zorg- en kinderboerderij De Dierenhoeve kijkt men ook dit jaar weer met een beetje zorgen naar het beter worden van het weer. Helaas zorgt dat met het lengen van de dagen ieder jaar weer voor overlast doordat er mensen zijn die hun handen niet kunnen thuishouden. Afgelopen jaren...

zorgde dat (dit is helaas bijna hetzelfde nieuwsitem als vorig jaar) al voor verschillende vernielingen en inbraken op het terrein van de kinderboerderij, die de vrijwilligers van de Dierenhoeve voor hun kiezen kregen. Het kost deze vereniging daarna dan ook veel geld en werk om alles weer op orde te krijgen. 

Maar blijkbaar heeft daar niet iedereen problemen mee en was het vannacht van dinsdag op woensdag weer eens raak. Niet alleen het koffiehuis moest het ontgelden, maar ook bij de boerderij werd er ingebroken door het forceren van beide deuren. Er worden wat etenswaren en wat kleingeld van de fooienpot vermist, er is normaal verder geen geld aanwezig op de boerderij.

Helaas is er wel weer veel materiële schade en voor die kosten mag de Dierenhoeve zelf opdraaien. De politie komt vanochtend de inbraak onderzoeken en de camerabeelden zullen bekeken worden, mochten daar nog bruikbare beelden uitkomen zullen we u dat net als de vorige keer in de loop van de dag hier op BON tonen.

Een oproep aan alle wandelaars (met hun honden) op het Bavo-terrein of men een extra rondje langs de Dierenhoeve wil lopen, om zo de boerderij extra in de gaten te houden nu het voorjaar weer in aantocht is. 

Heeft u informatie over de inbraak die de politie kan helpen bij hun onderzoek, dan verzoeken wij u contact op te nemen via het algemene telefoonnummer van de politie 0900-8844.

Foto's PR.