Datum: 07-04-2020 - 19:48
  
Update: 30-3-2020.
10
mrt
'20
Pien Hogervorst en Suuz Griekspoor (Z.V. Noordwijkerhout) meten zich verdienstelijk met 18 snelste minioren van Nederland. (foto's)
Geschreven door Zwemvereniging Noordwijkerhout

Pien Hogervorst en Suuz Griekspoor (Z.V. Noordwijkerhout) meten zich verdienstelijk met 18 snelste minioren van Nederland. (foto's)

Afgelopen weekend, 7 en 8 maart, stonden in zwembad de Zijl in Leiden de Speedo Jaargangwedstrijden op het programma. Dé wedstrijd voor de snelste minioren van Nederland op de korte baan! De snelste 18 minioren van Nederland konden zich op de te zwemmen slagen kwalificeren. Namens Z.V. Noordwijkerhout mochten Pien Hogervorst en Suuz Griekspoor deelnemen aan...

deze wedstrijd. Ze hadden zich weten te plaatsen op enkele zwemslagen en zeker niet onverdienstelijk. Pien mocht starten op de 100m vlinderslag en de 100m schoolslag waar ze door op beide afstanden een persoonlijk record te zwemmen eindigde op een 8e en 7e plaats in het eindklassement.

Suuz mocht zelfs op 3 afstanden starten. De 200m wisselslag, 100m rugslag en de 400m vrij. Ook door Suuz werden mooie persoonlijke records gezwommen en zij eindigde zowel op de 100m rugslag als op de 400m vrije slag op een mooie 10e plaats.

De meiden en coach Carola zijn zeer tevreden met de resultaten van dit weekend. En hoe gaaf is het om met de beste van Nederland mee te kunnen komen. De meiden zijn weer een hele ervaring rijker.

Dit belooft wat voor de toekomst. De meiden gaan weer hard verder trainen voor hun volgende wedstrijden. En lijkt het jou ook leuk om te (wedstrijd)zwemmen kijk dan op onze website www.zvnoordwijkerhout.nl.

Foto's PR.