Datum: 06-07-2022 - 13:01
08
mrt
'20
Gezellige (spelletjes)middag voor gasten van De Zonnebloem afd. Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Zonnebloem afdeling Noordwijkerhout

Gezellige (spelletjes)middag voor gasten van De Zonnebloem afd. Noordwijkerhout. (foto's)

De Noordwijkerhoutse Zonnebloemgasten konden er op zaterdag 7 maart weer even op uit. Nadat ze door vrijwilligers naar ’t Victorhuis gebracht waren kregen ze een kopje koffie of thee met een heerlijk slagroomgebakje gesponsord door Dhr. Arie de Winter van de Tespellaan. Na het 2e kopje was er gelegenheid om een spelletje te doen zoals kaarten, sjoelen, rummikub, spreekwoorden raden, e.d. andere gasten zaten gewoon gezellig te praten...

terwijl ze genoten van een drankje met kaas en een heerlijk stukje worst van Slagerij van Kampen. Na een uurtje werden de spelletjes opgeruimd want het gezelligheidskoor “Kattuks Volk“ kwam een vrolijke noot brengen. Na een aantal meezingers gingen de armen al gauw de lucht in, om op de maat van de muziek mee te bewegen. 

Het was een hele vrolijke boel in ’t Victorhuis. Na afloop ging het koor naar huis met een prachtig bakje bollen van G.J. Hogervorst van de Kapelleboslaan want Noordwijkerhout is niet voor niets het “Hart van de Bollenstreek” en dat mag iedereen weten.

Ook de Zonnebloemgasten werden met een blij opgeruimd hart weer naar huis gebracht na een gezellige, geslaagde middag. Voor meer informaties m.b.t. De Zonnebloem, afd. Noordwijkerhout, secretaris Mw. Betty v.d. Klugt, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.