Datum: 30-06-2022 - 06:53
05
mrt
'20
Wandelen en een golfwedstrijd met de opbrengst voor 'Challenge for Panama' in Noordwijkerhout, Noordwijk, Teylingen.
Geschreven door Parochie Sint Maarten

Wandelen en een golfwedstrijd met de opbrengst voor 'Challenge for Panama'.

Na een zeer geslaagde Fancy Fair in de Maasgaarde, gaat de parochie Sint Maarten in volle vaart verder met acties voor de indianen in Panama tijdens hun 40 dagen durende campagne, die in Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim, Warmond en Voorhout gehouden wordt. De volgende gezamenlijke programmapunten zijn de inmiddels traditionele wandeling door de mooie Noordwijkse Duinen o.l.v. leden van de NSL op 14 maart...

en een golfwedstrijd op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn op 21 maart. Die golfwedstrijd is intussen een traditie-in-opbouw en wordt voor de 3e maal op rij georganiseerd.

Voor beide evenementen kunt u zich aanmelden: voor de wandeling via Frans v.d. Meij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een van de secretariaten van de kerken. De kosten zijn € 8,- , incl. een kopje koffie. Er wordt om 13.30 uur gestart vanaf Zonneweelde aan de Duindamseweg 8 in Noordwijk.

Voor de golfwedstrijd bij Jacques Duindam, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-23261514. Kosten € 29,50 voor 12 holes. Leden van Tespelduyn €10,-. Een baanpermissie bij Tespelduyn of HCP54 is vereist. Gestart wordt om 9.30 uur. Een echte uitdaging, pak die trofee!

Gezellig bezig zijn én een heel goed doel ondersteunen, wie wil dat niet?! Meldt u snel aan!

Foto's PR.